Portal 072info

Poznata glumica već se četiri mjeseca bori s koronavirusom: ‘To je zvijer, nikad nisam bila ovako bolesna’

19911e0281e3780f60a0
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poznata hollywoodska glumica Alyssa Milano četiri mjeseca borila se s koronavirusom, a nakon što je nedavno pokazala kako joj je od bolesti otpadala kosa, u novoj je objavi na Instagramu fanovima kazala kako bitka još nije gotova, premda joj je bolje. 

– Počinjem se fizički osjećati bolje. Još uvijek uzimam aspirin svaka 3 dana kako bih razrijedila krv, riblje ulje, vitamin D, C, cink i B kompleks. Još uvijek imam povremeno lupanje srca. Još uvijek zaboravljam svoje riječi (apsolutno najgori dio). Ali nije ni približno toliko loše kao prije nekoliko tjedana. Osjećam se bolje. Obavila sam CT pluća i magnetnu rezonanciju srca i oba su nalaza normalna. Ipak se ponekad jako uplašim. Ne da se opet ne razbolim, već da se ne razbole moji najmiliji. Ne želim da imaju ovu stvar. To je zvijer. Kolebam se između toga da budem zahvalna i prestravljena. Zahvalna što sam se ja razboljela i prestrašila se da će prijatelji ili obitelj biti bolesni. Molim vas, pazite na sebe, napisala je glumica. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjetimo, Alyssa je prije mjesec dana u videu otkrila kako se nikad nije lošije osjećala u životu.

– Mislila sam da umirem. Nikad nisam bila ovako bolesna. Imala sam osjećaj da mi slon sjedi na grudima – pojasnila je glumica ispod fotografije na kojoj je prikazano kako je priključena na aparat za disanje. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)