Portal 072info

Poznati novinar Mimo Šahinpašić komentarisao parkiranje Sebije Izetbegović na trotoaru u centru Sarajeva

sebija 1 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Juče su mediji pisali o bahatom ponašanju i parkiranju na trotoaru u centru Sarajeva Sebije Izetbegović, direktorice Kliničkog centra u Sarajevu, potpredsjednice Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, članice Glavnog odbora ove stranke i supruge predsjednika SDA Bakira Izetbegovića. Posebnu pažnju je izazvao komentar uglednog novinara Mime Šahinpašića, kojeg prenosimo u cjelosti:

“Kako vrijeme prolazi tako bahatost, neodgoj, primitivizam, egocentrizam, nadobudnost, sila izlazi na vidjelo…

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Prva u Bošnjaka” može sve i da djecu odbija da liječi i da prijeti čupanjem grkljanja svojim zaposlenim i da privatizira Klinički centar u Sarajevu i da parkira u strogom centru glavnom grada države na prostoru predvidjenom za pješake, isključivo za pješake. Dama, kako to paradoksalno čak nespojivo i jednostavno ne ide uz ime ove žene koja činjenicom da je supruga Bakira Izetbegovića i da je dio te familije umišlja da može sve. Za nju zakon ne postoji, ona je glavna, ona može i smije sve…

Takav jad, takva malogradjanština takav kućni odgoj, prostakluk ne priliči ma nepojmljivo je za nekoga ko je na takvom položaju. U Sarajevu ima izraz koji zorno prikazuje takvo ponašanje, hojratluk, a ovakva žena hojratka. Sram da bude sve one koji usljed zasljepljenosti ljubavlju prema stranci, iz koje dolazi ova što parkira, da opravdaju i ovakvo dno od ponašanja. Ljudi dragi mene je stid što sam dio ovog cirkusa iz kojeg u svijet idu ovakve vijesti. Ova doktorica, profesorica, direktorica bolnice daje primjer i zorno prikazuje ko je i šta je i ko je ta kasta na cijem je ona čelu.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Skupina, halka koja je od nekadašnjeg velegrada napraviše kasabu. Kakva niska bisera od nekoga ko bi trebao biti primjer, biti uzor. Ali kad bolje razmislim ona i takvi kao ona su tvorci ovoga u čemu živimo gdje se ne cijeni kultura nego nekultura ne odgoj nego strašni neodgoj gdje je na sceni užasni primitivizam koji postaje, ustvari postao je, način življenja. A sve je do nas…vjerujte.”- napisao je na svome FB Mimo Šahinpašić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 786
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Prof. dr. Izetbegović: Bojim se da ćemo svjedočiti nečemu što nikad nismo mogli ni zamisliti, naš kapacitet je pun

072info.com

Pjesma podrške Izetbegoviću: ,,Život mi nanese boli, Bakir od korone oboli”

072info.com

80 zaposlenika KCUS-a zaraženo koronavirusom: Sebija izetbegović ponovo se testirala

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6