Poznati pjevač pokušao da se ubije?

GASTOZZ

Bivši učesnik rijalitija Nenad Marinković Gastoz otkrio je svojevremeno da se borio sa depresijom i da je nekoliko puta sebi htio da oduzme život. On je tada ispričao da je nakon smrti majke prolazio kroz najteži period u životu i da je često razmišljao da digne ruku na sebe.

“Bio sam u depresiji i htio sam sebi nekoliko puta da oduzmem život i to je bilo jako zanimljivo. To je bilo baš kada je mama umrla, to je bio baš težak period. Trebalo mi je vremena da se malo saberem, iako sam ja radio, izlazio i pio. Sve sam radio kao što inače radim, a zapravo je to bio samo izgovor da pobjegnem od toga. Onda sam shvatio da ne možeš da pobjegneš od toga, već da moraš da se suočiš sa tim. Svaki put kada sam u zgradi ili na nekom spratu, i ako postoji neki balkon ili neka terasa, uvijek kad sam izlazio na tu terasu, ja sam htio da skočim. Bio sam iz fazona daj bre tebra, zašto živiš? U tom trenutku nemam djevojku, umrla mi mama, imam par hiljada eura dugove, nemam nikakvu pjesmu. I ja stojim i razmišljam da l’ da skočim, da l’ da ne skočim? Idiot, razmišljanje jednog bespomoćnog bića, slabića”, navodi Gastoz.

Gastoz je objasnio kako se izborio sa mračnim mislima, pa otkrio i da su prijatelji njegovo stanje shvatali olako i nerjetko mislili da se šali.

IZVORAlo
Prethodni članakZvizdić: Dodik je veliki mrzitelj BiH i Bošnjaka
Sljedeći članakDodik: Ako EU uvede sankcije RS-u razvojni projekti u FBiH neće imati našu saglasnost