POZNATI SA ESTRADE KOJI NOSE NAJSKUPLJE SATOVE! Jedan košta pravo bogastvo, ima i zlata i dijamanata

POZNATI SA ESTRADE KOJI NOSE NAJSKUPLJE SATOVE! Jedan košta pravo bogastvo, ima i zlata i dijamanata

Javne ličnosti često nose luksuzne komade odjeće i obuće, a jedan od omiljenih detalja su im i satovi.

Skupocjene satove nose mnoge poznate ličnosti sa estrade, a među njima su Relja, Đani, Saša, Afrika…

Buba Koreli

Buba Koreli u jednom svom spotu nosi dijamantski Audemars Piguet Royal Oak Offshore koji posjeduje veoma dugo. Radi se o modelu sa arapskim brojevima. Ovaj sat ima bezel od dijamanata čija je ukupna težina 3,5 karata. Cijena je 17.000 eura


Saša Popović

Direktor muzičkog takmičenja Zvezde Granda ima satove koji su vrijedni i po 40.000 eura. Opsednut je njima i ima najskupocjeniju kolekciju na estradi. Između ostalog, Saša ima i dosta AP i Hublot modela. Pored njih, posjeduje i par Rolexa. Jedan od satova s kojim se pojavljivao u javnosti je Rolex Cosmograph Daytona čija je ciuena 26.800 evra.

Relja Popović

Novi sat u kolekciji Relje Popovića je Datejust 41 sa crnim ciferom, nazubljenim bezelom od bijelog zlata i jubilej narukvice.

Aco Pejović

Aco Pejović ljubitelj je skupocjenih satova i ima ih nekoliko u koleciji. Jedan od njih je Rolex Yacht-Master II u kombinaciji čelika i žutog zlata. Njegova cijena je oko 20.000 eura.

Radiša Trajković Đani

Radiš Trajković Đani takođre ima kolekciju skupocjenih satova, između ostalog i ne toliko često viđen Sky-Dweller. U pitanju je model napravljen u bijelom zlatu i ima najbolji Roleksov mehanizam.

Ovaj model karakterišu arapski časovni indikatori, umjesto klasičnih indeksa koji inače idu na ovaj model. Cijena ovog sata je 38.000 eura.

Sandra Afrika

Sandra Afrika nosi Rolex Yacht Master II u žutom zlatu. U pitanju je model popularan na Balkanu, a naročito među estradnim umjetnicima i njihovim menadžerima. Cijena mu je visoka, 41.000 eura.

Kurir

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE