Portal 072info

POŽURITE PO GRATIS ULAZNICU Aco Pejović i 19. januara pred publikom u Zenici!

Izuzetno popularni pjevač Aco Pejović konačno će svojim nastupom počastit brojne fanove u Zenici i to 20. januara, a mjesto dobrog provoda je restoran “Trubadur” u hotelu “Dubrovnik”.

Da se radi o nastupu koji su Zeničani s nestrpljenjem iščekivali najbolje govori podatak da su ulaznice za nastup 20. januara rasprodate u rekordnom vremenu, zbog čega su u hotelu “Duborvnik” odlučili ugovoriti da Pejović za fanove u Zenici pjeva dvije noći i to i 19. januara.

Za novi termin – 19. januar već se, također, prodalo dosta ulaznica, a organizatori pozivaju sve zainteresirane koji još uvijek nisu da već sada kontaktiraju hotel “Dubrovnik” na broj 032 202 700 i rezervišu svoju ulaznicu za muzički spektakl o kome će se zasigurno dugo pričati.

– Za nastup popularnog Pejovića 20. januara već smo rasprodali sve ulaznice. Kako bismo udovoljili brojnim građanima koji su nas pozivali, odlučili smo ugovoriti da Aco nastupa i 19. januara. Prodaja ulaznica za 19. januar de odilčno, a preostalo je još malo ulaznica. Pozivamo sve one koji vole i prate rad popularnog Pejovića da svoju ulaznicu rezervišu dok još nije kasno – kažu iz “Dubrovnika”.

U hotelu “Dubrovnik” odlučili su napraviti akciju ulaznica za sve one koji žele svjedočiti Pejovićevom spektaklu. Tako svi oni koji kupe četiri ulaznice po 20 ili 25 KM, petu ulaznicu dobijaju GRATIS! Požurite i nazovite ih već sada i rezervišite svoje ulaznice!

Vidimo se na pravom muzičkom ugođaju za koji će biti zadužen vlasnik najvećih hitova na estradi! Restoran “Trubadur”, 19. i 20. januar sa početkom u 20 sati!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box