Portal 072info

PRAKTIČNA ŽENA Nova sezona u programu OBN TV!

Zvanično od 19.09.2016. u 15h počinje  nova sezona lifestyle magazina „Praktična žena“ na OBN TV!

Praktičnu ženu će i u novoj sezoni voditi Nataša Pavlović.  U svakom izdanju nove sezone Praktična žena će donositi korisne i primenjive savjete o ljepoti, zdravlju, kući, porodici, spremanju jela, i naravno djeci. Pored toga, voditeljica će ugostiti poznate gošće koje će sa publikom podijeliti svoja iskustva o porodici, domu i djeci.

U studiju će se i u novoj sezoni nalaziti kuhinja u kojoj će Nataša i gosti spremati jela, od specijaliteta do poslastica,  ali često i obroke koji se mogu pripremiti na jednostavan i brz način, koji štede vrijeme.

Natašine gošće, javne ličnosti iz Bosne i Hercegovine ali i regiona razotkrivaju svoje male tajne, pa će tako neke neke od njih doći sa djetetom i pokazati nam svoju omiljenu igru, ili će uraditi vježbe za koje smatraju da su zaslužne za njen dobar izgled ili pripremiti omiljeno jelo svoje porodice…

Gosti će biti i ljudi koji nisu poznati javnosti: žena koja želi da promjeni svoj izgled od frizure, šminke, garderobe…, zatim domaćica koja želi da predstavi svoje kulinarske sposobnosti, dijete koje pokazuje određeni talenat…

Nataša će u prvoj emisiji koja je na programu OBN TV 19.09.2016. ugostiti plastičnog hirurga, koji  će odgovarati na pitanja publike o o silikonima!

 O svemu ovome, a i još brojnim praktičnim savjetima slušaćete u novoj sezoni Praktične žene danas od 15 sati.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box