Prati se rad srca igrača Uniteda, supruga tvrdi: Bilo je strašno gledati to na terenu

F4D72825 E9B0 4423 BEDA 95BA34446E12

Nogometaš Manchester Uniteda Victor Lindelof zbog bolova u grudima morao je napustiti igru u duelu protiv Norwicha, a njegova supruga Maja otkrila je da mora nositi aparat za mjerenje rada srca, piše klix.ba.

Slučaj Sergija Aguera zaprepastio je svijet pošto je slavni Argentinac zbog problema s radom srca morao izaći iz igre protiv Alavesa. Aguero će sutra objaviti kraj vrlo bogate karijere.

Međutim, identičan slučaj dogodio se i u susretu Norwicha i Manchester Uniteda, a nogometaš gostiju Victor Lindelof se uhvatio za grudi i izašao iz igre.

Supruga Maja je otkrila da je Lindelof počeo nositi aparat za mjerenje rada srca.

“Bilo je to strašno za gledanje. Jučer je odradio mnogo testova i nosit će aparat za mjerenje rada srca u naredna dva dana kako bi utvrdili da je sve u redu. Bilo je neprijatno, posebno jer nisam mogla biti uz njega”, rekla je Maja.

Copy

Supruga stopera Uniteda je poručila kako joj se čini da je sve u redu, ali da će detaljni nalazi biti objavljeni sutra.

“Dugo mi je trebalo da dobijem neke informacije iz tima o stanju Victora. Čini se da je sve u redu, ali i dalje čekamo nalaze koji će biti objavljeni sutra”, dodala je supruga švedskog reprezentativca.

Zbog stanja švedskog nogometaša uplašio se i njegov saigrač David de Gea koji je nabrojao slučajeve Christiana Eriksena i Sergija Aguera.

Prethodni članakNakon 15 godina: Bahrudin Jelkić zimu dočekao u obnovljenom toplom domu
Sljedeći članakStudija: Rizik od srčanih komplikacija veći od covida nego od vakcine