Pravda za Dženana Memića: Incko, ko treba da se srami?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nakon što je večeras pod firmom OHR-a emitirano saopćenje da OHR podržava Ured disciplinskog tužitelja i traži od medija da iznose tačne kvalifikacije, stigla je reakcija od porodice Memić odnosno Facebook stranice Pravda za Dženana Memića.

Iz njihove reakcije se precizno da naslutiti da je Valentin Incko ušao u nedopustivi prostor miješanja u operativni (ne)rad nadležnih tužilaštava i dodatno da vrši pritisak na slobodne medije.

ČITAJ JOŠ:  Majka djevojčice Nadin pozvala na proteste 11. septembra: Borimo se za sve nas, da nam se ne ponove Dženani, Davidi i Nadin

Zbog pojašnjenja našim čitaocima, stranica Pravda za Dženana Memića je u svom statusu objavila naslov i način kako je Inckovo saopćenje prenio bilten Osmana Mehmedagića Osmice Slobodna Bosna.

Status Pravde za Dženana Memića prenosimo u cjelosti:

– Ako ćemo pravedno i na osnovu činjenica, što bi mediji trebali poštovati, onda je od ključne važnosti pitanje zašto Dalida Burzić, Sead Kreštalica, Želimir Lepir, Dalibor Vrećo i dr. nisu disciplinski procesuirani zbog neodgovarajućih istraga čiji je cilj zataškavanje očiglednih ubistava?!

ČITAJ JOŠ:  Advokat Karkin o ukidanju oslobađajuće presude Seferovićima u slučaju Memić: Tobe jarabi!

Gospodin Incko je o tome više puta govorio pred vijećem sigurnosti UN-a!

Neka čitaoci sami zaključe ko je ovdje posramljen!

PRAVDA ZA DŽENANA I DAVIDA !!! – napisano je u statusu na stranici Pravda za Dženana Memića.

Status objavljen na stranici Pravda za Dženana Memića

Status objavljen na stranici Pravda za Dženana Memića

GODISNJICA
MARKETING