AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Muškarci kažu da ne postoji ništa seksepilnije nego žena koja je nezavisna i puna samopouzdanja.

One same sebe podržavaju kako emotivno, tako i finansijski. Iako su većinu vremena usredsređene na karijeru, ipak nađu i slobodno vreme koje iskorištavaju na najbolji način.

Što se tiče njihovih partnera, muškarci koje traže ove žene trebalo bi da su slični njima, puni samopouzdanja, pored kojih će se one osjećati sigurno i koji će ih razumjeti. Ono što je najvažnije jeste da ih razumiju.

Ovakve osobine posjeduje svaka nezavisna žena:

Kuhanje i čišćenje nije im prioritet

One često unajmljuju žene koje će im pomoći u održavanju domaćinstva, jer im je vrlo važno da kuća bude čista i one se dive ženama koje sve to same postižu. Međutim, smatraju da je svoju energiju bolje da ulože u karijeru nego u kućne poslove.

Nemaju vremena i strpljenja za ljubomorne ispade

One su potpuno posvećene partneru i vezi, ali su i okružene ljudima koji su im vrlo slični, a ne trpe ljubomoru, jer za nekonstruktivne svađe nemaju strpljenja.

Muškarci se često osjećaju ugroženo pored njih, jer su one stalno okružene moćnim ljudima, međutim, rijetko kada varaju.

Ne vole zahtjevne partnere

Da vole da provode vrijeme sa partnerom govori činjenica da mu se posvećuju maksimalno kada se zaljube, međutim, svoje vrijeme posvećuju i poslu, što muškarac koji je sa njima mora razumjeti. Ponekad jednostavno vole da budu i same. Ukoliko su previše zahtjevni prema njima, one bježe.

b92