Portal 072info

PRAVI SLAVUJI Ne propustite novo izdanje emisije “Neki novi klinci” na OBN TV

????????????????????????????????????

Potraga za novom najsjajnijom muzičkom zvjezdicom, dječakom ili djevojčicom u show “Neki novi klinci”se nastavlja i ovoga petka u programu OBN TV.

Mladi takmičati koje svakoga petka od 21 sat u programu OBN TV možemo gledati i slušati u show “Neki novi klinci” svakim novim nastupom pokazuju da su opravdano dio ovog showa koji će im pomoći da jednoga dana postanu velika zvijezda. Četveročlani žiri: Milica, Rada, Bane i Topalko imat će i sutra zaista težak zadatak, odabrati šest najboljih među vrhunskim malim pjevačima.

Voditeljski duo je nepromijejen, Ana Sević i Filip Mitrović.

Sigurno je da u našoj zemlji ima još puno mladih talenata među onima koji svakog petka u 21 sat redovito iščekuju novu emisiju „Neki novi klinci“.

PRVI PAR

KRISTINA MILIVOJEVIĆ ima 11 goidina i dolazi iz  uz Užica. Pored pjevanja Kristina igra i folklor. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Iako za sebe kaže da se ponekad ljuti zbog sitnica Kristina je druželjubiva i iskrena mlada dama. Predstavti će se  pop pjesmama:

1- IME MOJE- Jelena Tomašević

2-NAŠA LJUBAV- Maja Marković

TEODORA ZBILIĆ je devetogodišnja djevojčica koja dolazi iz Smedereva. Kada poraste voljela bi da pjeva kao Ivana iz Negativa ili Aleksandra Radović. Za sebe kaže da je borac. Kada ne pjeva Teodora svira klavir. Ona će pjevati folk pjesme:

1- IMAMA JEDAN ŽIVOT- Ana Bekuta

2-3 ČAŠE – Milica Todorović

DRUGI PAR

ANASTASIJA JOVANOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Novog Sada. Kao i mnogim mladim djevojkama i njoj je Jelena Tomašević muzički uzor. Ona je skromna, uporna i druželjubiva. mada samo ponekad tvrdoglava.Njena sestra se već takmičila u Nekim novim klincima ali će biti u petak biti u studiju da joj pruži podršku.  Anastasija će se predstaviti pop pjesmama:

 1-IMA JEDAN SVJET- Zorica Kondža

2-NISAM ANĐEO- Marija Šerifović

LUKA VULEVIĆ je desetogodišnji dječak koji dolazi iz Mladenovca. Luka pored toga što odlično pjeva voli u slobodno vrijeme da svira i hramoniku. Volio bi kad poraste da pjeva poput njegovih idola Dženana Lončarevića i Adila.Luka će se u emisiji predstaviti pjesmama:

 1-MEĆAVA- Luis

 2-DUKAT- Darko Radovanović

TREĆI PAR

IMAN PAŠIĆ je četrnaestogodišnja djevojčica koja dolazi iz Sarajeva. Iman pjeva na vise jezika, glumi, pleše, trenira karate, svira. Ona je i najmlađa igračica flamenka u Bosni i Hercegovini, snimala je i film sa Penelopom Kruz. Kad sve stiže i postiže? Kad poraste voljela bi da bude uspješna kao Marija Šerifović. Iman će se predstaviti pop pjesmama:

1- VUČICA- Kaliopi

2- MARIJA MAGDALNA- Doris Dragović

KATARINA VESELINOVIĆ takođe ima 14 godina i dolazi iz Jagodine. I ona je jedna svestrana mlada dama. Katarina glumi, svira, plešea a željela bi da kada poraste bude poput Vide Pavlović, Ane Bekute ili Snežane Đurišić. Za sebe kaže da ima cilj u životu i bori se i da ga ostvari. Ona pjeva folk pesme :

1-POŽELI SREĆU DRUGIMA- Lepa Brena

2- KAKO DA TI POMOGNEM- Šemsa Suljaković

                                                                                                                                            ČETVRTI PAR

MILJANA SAMARDŽIĆ je trinaestogodišnja djevojčica iz Smedereva. Miljana svira klavir.  Voljela bi da postane pjevačica poput Jelene Tomašević. Kaže za sebe da nema mane, a voli to što je uvjek vesela , nasmijana i dobro raspoložena. Ona brani boje POP- a i pjevat će pjesme:

  1. BOL DO LUDILA- Marija Šerifović

2.DA BUDEŠ DOBAR KAO ŠTO SMA JA- Maja Odžaklijevska

HAJRUDIN MILKIĆ dolazi iz Sarajeva i ima 14 godina. Hajrudinova je želja da kada poraste bude poput Šabana Šaulića. On je najbolji pjevač među fudbalerima jer fudbal je njegova druga ljubav poslije pjevanja. Kao svoju najveću vrlinu ističe to što voli da jpeva. On će se predstaviti folk pjesmama:

1-TEBE DA ZABORAVIM- Šaban Šaulić  

2-KRALJ MERAKA- Saša Matić

Podijelite članak