PREBOLIO BRESKVICU! Vojaž uživa u ljubavi sa prelijepom manekenkom!

9008248e5c2e58609861

Iako ni na jednoj objavi nije tagovao Stašu, može se videti da su njih dvoje poslednjih dana veoma aktivni i da se ne razdvajaju jedno od drugog

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, brzo je prebolio bivšu djevojku Anđelu Ignjatović, poznatu kao Breskvica, i našao novu partnerku. U pitanju je manekenka Staša Ćalović, dobra drugarica Une Čolić, kćerke Zdravka Čolića.

Nakon što su Vojaž i Breskvica raskinuli, među njihovim fanovima je nastao haos. Mnogi su im pisali poruke i molili ih da se pomire, dok su drugi vjerovali da je u pitanju marketinški trik. Ipak, po svemu sudeći, par zaista nije “lažno raskinuo” da bi privukao pažnju javnosti, što govore fotografije na muzičarevom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/CPYO95hpVRe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5fbe36fb-2dbe-4696-8c6f-dbf5ad57c3fe


Iako ni na jednoj objavi nije tagovao Stašu, može se vidjeti da su njih dvoje posljednjih dana veoma aktivni i da se ne razdvajaju jedno od drugog.

Tako su proteklog vikenda seli u jedan prestonički kafić, kada je najpre Vojaž slikao sto sa čašama, šejkovima i šoljama kafe. Identičnu fotografiju je poslje nekoliko minuta objavila i Staša na svom Instagramu, pa je to bio prvi crv sumnje.

Potom su otišli do Botaničke bašte, odakle su takođe oboje objavili fotografije tokom šetnje, ali ne spominjući da su zajedno.

Nekoliko dana poslje, manekenka je objavila fotografiju iz jednog kafića, a iako se ne vidi ko sjedi s njom, primijeti se muška ruka. Sasvim slučajno, u kadru je bio i sat u zlatnoj boji, a identičan ima Vojaž.

Njih dvoje se međusobno prate na Instagramu, a muzičar joj lajkuje fotografije.

Ovu vezu između Vojaža i nove djevojke primijetili su i njegovi fanovi na Tviteru, pa su odmah objavili svoje sumnje i razočaranost da je s Breskvicom definitivno kraj.

Ipak, ni Anđela ne tuguje previše, po svemu sudeći. Tviteraši su došli u posjed fotografije na kojoj su navodno ona i njen dečko, a poziraju leđima okrenuti kameri. Navode da je njen partner policajac i da je pjevačica odlučila da vodi mirniji život, te da ne želi da eksponira svoju vezu.

– Anđela je predivna osoba i želim da joj zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podijelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povrijeđen, ali mi nedostaju lijepi momenti kojih se sjećam i to je bolno – rekao je Vojaž.