Portal 072info

Pred odlučujuće bitke za EURO: Navijačima BiH i do 3.000 ulaznica za meč na Kipru

GSP STADION NIKOZIJA - FAKTOR.BA
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fudbalska A-reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će podršku i u posljednjoj gostujućoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine koju će odigrati 13. oktobra u Nikoziji protiv Kipra.

Kao što nalažu propisi, domaćin će za naše navijače osigurati 1.000 ulaznica. Oni će biti smješteni na dijelu tribine iza gola, ali su Kiprani raspoloženi da nam ustupe kompletnu tribinu koja je kapaciteta oko 3.000 mjesta. U susretima protiv Belgije i Velsa nisu imali pun stadion, jer interesovanje za reprezentaciju na Kipru i nije pretjerano veliko. Na utakmici protiv Izraela goste je bodrilo između četiri i pet hiljada navijača, koji su bili raspoređeni i na ostalim tribinama, tako da ni naši navijači neće imati problema da dođu do ulaznica – kazao je za Faktor.ba sekretar stručnog štaba A-reprezentacije Elmir Pilav, koji je boravio u Nikoziji i s domaćinima dogovarao detalje gostovanja, piše Faktor.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Još je nepoznato u kojem hotelu će odsjesti Zmajevi, ali je definitivno da će njihova baza biti u Nikoziji.

Imamo nekoliko hotela u opticaju i vjerujem da ćemo izabrati najbolje rješenje. Svi su od stadiona udaljeni deset do petnaest minuta vožnje, tako da to neće predstavljati problem – naglasio je Pilav, objasnivši da će reprezentacija na Kipar putovati dva dana prije utakmice:

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Putovat ćemo čarterom, a sletjet ćemo na aerodrom u Larnaku, odakle nam slijedi jednosatna vožnja autobusom do Nikozije. No, sve je autoput, imat ćemo policijsku pratnji. Najveći problem za naše reprezentativce u Nikoziji mogla bi predstavljati velika vrućina, te loš travnjak GPS stadiona.

Tri dana prije utakmice na Kipru bh. tim će u Zenici ugostiti Vels i tražiti pobjedu koja bi nas ostavila u igri za plasman u baraž za EP u Francusku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6