Predizborna kampanja u Zenici: SBB održao skup u Vukotićima

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

PROMO – IZBORI 2016 – Savez za bolju budućnost Fahudin Radončić održao je predizborni skup u Vukotićima. Predstavljena je lista i biografije svih kandidata. Pred velikim brojem pristutnih mještana, simpatizera i članova SBB obratili su se neki od kandidata, kao i predsjednik mjesnog odbora SBB Zuhdija Kozlić:

-Iako nismo bili u vlasti savez za boju budućnost je ostavio pečat u Vukotićima. Sve što sam pokretao u Vukotićima, SBB je pomagao i nikada se nisu oglušili na zahtjeve. Vjerujem da će kada budemo u vlasti uraditi puno više- kazao je između ostalog Zuhdija Kozlić.

Predsjednik Gradskog odbora   SBB Zenica Ismet Sarajlić  naglasio je da Vukotići i šerićki kraj, i pored poplava koje su zadesile ovo područje prij dvije i po godine, imaju jako dobru perspketivu za razvoj :

-Vukotići i ovaj kraj imaju toliko potencijala za razvoj poljoprivrede i domaću proizvodnju, turističke potencijale. U toku su projekti sanacije puteva, ali i drugih podsticaja. Ja vam ne obećavam, ja vam garantujem da će SBB dati sve od sebe da ovaj kraj bude prepoznatljiv po pozitivnim primjerima- kazao je Sarajlić.

Na skupu su se obratile i kandidatkinje, ujedno i aktuelne vijećnice  Aida Jahić i Sedžida Beganović-Isaković, te nosilac liste Ekrem Tuka.

SBB Zenica večerać ima predizborni skup u Vrselju.

GODISNJICA
MARKETING