Portal 072info

Predizborni skupovi A-SDA u Blatuši i Vraci

123848879 3436512089775797 3712498652422712267 n
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Predizborni skupovi stranke A-SDA Zenica svakodnevno pokazuju sve veću snagu, sve su masovniji i sve više podržavani od strane građana. Građani uviđaju da su predstojeće promjene ključ zajedničkog uspjeha za bolji život, a da su mladi kadrovi A-SDA stranke nužan potencijal, koji uz kvalitetan program razvoja Zenice u svim sferama života u ovom trenutku predstavljaju najpovoljnije izborno rješenje.

Zasitili su se građani ispraznih priča i obećanja stranaka i pojedinaca koji su do sada vladali samo zarad sebe i svojih političkih elita.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME


Kandidati za Gradsko vijeće iz ‘Tima za promjene’ to su najbolje najavili u svojim obraćanjima – Elmir Duvnjak, mr. Rusmir Isak, mr. Nedima Spahić, Vildana Valentić, Aida Mujičić, Belma Kovač Spahić i Mirsad Čivić.

Svako iz svoje oblasti društvenog života izložio je kako prevazići postojeće stanje i učiniti život kvalietenijim. Pri tome razvojni projekti, ali i socijalno zbrinjavanje, briga za djecu i penzionere, zapošljavanje omladine, nemaju alternativu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
  • Učinit ću sve da se Blatuša konačno intergira u sve gradske tokove života. Neprihvatljivo je da ovo tako značajno i veliko zeničko gradsko naselje, koje ima svoj i razvojni i istorijski kontinuitet, decenijama bude na marginama gradskih zbivanja. Infrastrukturno i razvojno ćemo od Blatuše izgraditi modernu gradsku četvrt, koja će biti privlačno mjesto života i rada Zeničana – izjavio je kandidat A-SDA stranke za gradonačelnika, mr. Arnel Isak.

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 97
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

UZUNOVIĆ, REKORDER PO BROJU GLASOVA: Planiramo otvoriti dvije nove poslovne zone u Zenici i zadržati mlade da ne idu u inostranstvo

DPA - Portal 072info

KASUMOVIĆ: Očekivao sam rekordnu pobjedu jer sam radio u interesu Zenice i svih građana

DPA - Portal 072info

Ovo je mogući sastav GV Zenica: Najviše mandata ima “ZI – KF”, SDA tri “ruke” manje

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME