Predizborni skupovi A-SDA u Šerićima i Jastrepcu

125135523 3447123535381319 5839151550219328909 n
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Sinoć su u velikom broju mještani Šerića i Jastrepca podržali kandidata za gradonačelnika A-SDA stranke, mr. Arnela Isaka. Ovi časni i pošteni ljudi godinama su varani i od prethodnih i od ovih postojećih gradskih vlasti, tako da njihov put još ne zadovoljava ni minimalne standarde za normalnu saobraćajnu komunikaciju, omladina nema društveni dom, a spomen obilježje na Javorju više niko ni ne spominje.


– Mi ovdje nismo došli da tražimo mandadate koji bi nam omogućili da vladamo, mi želimo da na jedan ljudski način, ali stručno i predano, radimo na poboljšavanju kvaliteta života svih naših građana. Mi hoćemo da u sve naše domove unesemo više optimizma, da ukinemo okove straha koji nas godinama stežu. Mi ne prodajemo maglu, mi nudimo konkretna rješenja – izjavio je kandidat za gradonačelnika A-SDA stranke, mr. Arnel Isak.


Kandidati za gradsko vijeće iz ‘Tima za promjene’ A-SDA stranke, Elmir Duvnjak, mr. Rusmir Isak, Fahir Mehić, Vildana Valentić, Sanel Tufekčić i Safet Brkić, prezentirali su pojedinačne programe razvoja i rješavanja infrastrukturnih i drugih problema.


Izbori su na pragu, podrška mještana A-SDA kandidatima sve je veća. Pokažimo i na dan izbora svoju odgovornost prema sebi i svojim porodicama – opredijelimo se za nove, mlade i stručne kandidate. Pružimo šansu njima, da bi bilo bolje svima nama!

GODISNJICA
MARKETING