Predizborni skupovi ASDA u Drugavcima i Kasapovićima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

PROMO – IZBORI 2016 – Osnovni cilj stranke ASDA Zenica jeste da ideja o potrebi demokratskih promjena u cilju postizanja boljih uslova života u lokalnoj zajednici dopre do što većeg broja građana.

Zbog toga su održani uspješni predizborni skupovi i u malobrojnim mjesnim zajednicama Drugavci i Kasapovići. Kandidati za gradsko vijeće, Samir Zukić Cober, bivši komandant ARBiH, iznio je ciljeve strateških programa razvoja Zenice, a dr. Taib Spahić pojasnio je na koji način je planirano rješavanje problema nezaposlenosti i besperspektivnosti omladine uopće.

Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak naglasio je potrebu da svaki građanin iskaže svoj demokratski kapacitet izlaskom na izbore i davanjem podrške stranci ASDA, odnosno novim idejama sa novim ljudima na vlasti. Njihova obraćanja prihvaćena su uz izuzetno odobravanje mještana koji su istakli dosadašnju opću zapostavljenost od gradskih vlasti.

Mjesto za Vašu reklamu!
Mjesto za Vašu reklamu!
GODISNJICA
MARKETING