Predomislila se: Gurnula muža s litice poslije sedmice dana braka!

Predomislila se: Gurnula muža s litice poslije sedmice dana braka!

slika (7)

Džordan Lin Grijem (22) gurnula je svog muža u provaliju jer ju je iznervirao. Iako je mladić uspio da se zadrži za nju, ona se okrenula, otrgla njegovu ruku i pustila ga da padne.

Džordan Lin Grijem (22) iz Montane optužena je za ubistvo muža Kodi Li Džonsona (25) s kojim je bila u braku samo nedjelju dana. Grejemova se dugo premišljala da li uopšte da se uda, a onda se odlučila na taj potez, koji je imao kobni ishod.

Mlada udovica rekla je FBI istražiteljima da su se ona i suprug šetali Nacionalnim parkom Glečer i usput su se žustro svađali.

Džordan je, ljuta, gurnula muža s litice, on je uspio da se zadrži za nju, međutim ona se okrenula, otrgla njegovu ruku, okrenula se i otišla, nakon čega je mladić pao sa litice i poginuo.

Nekoliko dana potom Grejemova je sama pronašla njegovo tijelo. Djevojka je prvo navela policiji da je njen muž otišao napolje sa prijateljima i više se nije vratio. Međutim, promijenila je priču i priznala zločin.

Isto veče kad gurnula muža, poslala je poruku drugarici i napisala joj da mora da priča sa Kodijem, jer nije bila sigurna da li je vjenčanje bilo pravi potez, kao ni da li to želi.

Grejemova je na svoj Instragram profil često postavljala slike, pa je tako nedavno stavila i sliku sa vereničkim prstenom ispod koje je prokomentarisala “Vjerio se sa mnom, ovo je najbolji praznik do sad”.

Grejemova je uhapšena, a ukoliko je osude prijeti joj doživotna kazna zatvora.

Izvor: Telegraf

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica