Portal 072info

Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao Kasumoviću na pobjedi!

Čavara Kasumović
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH, čestitao je Fuadu Kasumoviću na apsolutnoj pobjedi u utrci za gradonačelnika Zenice na održanim Lokalnim izborima 2020. godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Kako je poručio, povjerenje koje je dobio Kasumović obavezuje ga da u predstojećem mandatu bude odgovaran u radu i odlučan u donošenju odluka koje će doprinijeti razvoju grada i rješavnaju problema cijele lokalne zajednice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

-Nadam se kako ste već svojim programom prepoznali da je od nemjerljive važnosti raditi na dobrobiti cijele zajednice i praviti grabre iskorake koji će donijeti pozitivne društvene promjene. Vjerujem kako je saradnja svih razina iznimno bitan element za kvalitetno rješavanje društvenih promjena, stoga Vas pozivam na saradnju u zajedničkom djelovanju u stvaranju boljeg stanja u Vašem gradu, Federaciji BiH i Bosni i Hercegovini, te napretku BiH – napisao je, između ostalog, Čavara.

Kasumović se zahvalio Čavari na upućenim čestitkama, kazavši kako povjerenje građana koje su mu ukazali 2016. godine nije iznevjerio.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

-Radio sam na unaprijeđenju infrastrukture, Grad Zenica podržao je kao nikada ranije privrednike, poljoprivrednike, studente, penzionere, učenike, sportiste i sva udruženja. Bez marke zaduženja, istovremeno vraćajući preko 22 miliona duga ranije vlasti, pokrenuli smo kapitalne projekte za Grad…. Zahvaljujući rekordnoj podršci Zeničanki i Zeničana, meni i vijećnicima Zeničke inicijative Kasumović Fuad, kao i drugim prozenički orijentisanim strankama i pojedincima, u naredne četiri godine uradit ćemo još više! – poručio je Kasumović.

Podsjetimo, Kasumović je ostvario historijski rezultat na proteklim izborima ostvarivši oko 33.000 glasova građana, a što je više glasova nego je osvojio dugogodišnji SDA načelnik rahmetli Husejin Smajlović. Inače, ostvareni rezultat Kasumovića, procentualno, najveći je od svih kandidata za gradonačelnika u BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

SAZNAJEMO: Grad Zenica uplatio prvu ratu reprograma za NK Čelik

072INFO PORTAL

Uskoro početak gradnje “Eko-kuće Smetovi”

Portal 072info

Zenica uskoro dobiva solarne klupe, pametna autobuska stajališta i urbane vrtove

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME