Portal 072info

Predsjednik Federacije BiH razgovarao s direktorima kladionica „Sport Plus“, „Premier“ i „Bet Live“

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s Markom Milanovićem, Krešom Vukojom i Goranom Jozipovićem, direktorima kladionica „Sport Plus“, „Premier“ i „Bet Live“…

Uz predstavljanje rada navedenih kladionica, koje upošljavaju preko 2500 djelatnika i koje su za prva četiri mjeseca uplatile 11.000.000,00 KM u Proračun Federacije BiH pored isplata plaća i doprinosa, direktori su istaknuli i probleme s kojima se društva za priređivanje igara na sreću susreću u svom radu.

Izrazili su nezadovoljstvo iznošenjem neistina putem medija, pa čak i od nositelja visokih pozicija u institucijama vlasti, i neravnopravnim položajem društava za priređivanje igara na sreću u odnosu na Lutriju BiH.

Također, istaknuli su da u potpunosti rade sukladno važećim zakonima.

Izrazili su spremnost pružiti stručnu pomoć u izradi zakonskih rješenja kojima će se još kvalitetnije urediti ova oblast.

Na sastanku je zaključeno da je potrebno poboljšati zakonsku regulativu, odnosno izvršiti stručnu analizu postojećeg Zakona o igrama na sreću Federacije BiH i njegovih efekata te, na temelju tih podataka, uraditi izmjene navedenog Zakona.

drukciji.ba

Podijelite članak