Portal 072info

PREDSTAVLJAMO: Festival ‘Anti dep Zen Fest 0.214’ u Zenici

Anti dep Zen Fest 0.214 je neprofitni festival organizovan od strane neformalne grupe ljudi posvećen promociji djelovanja umjetnika u prostoru osposobljenom i namijenjenom za izvođnje umjetničkih akcija.

Na ovom festivalu riječ je o muzici, slikarstvu, fotografiji, skejt/bajk.ingu, hip hopu, street art-u, graffitima, plesu, DJ-ingu, stripu itd.. Radi se o želji da cjelokupna zajednica bude dio izazova, Anti Dep Zen Fest-a 0.214, inspirisani za nešto novo, nešto bolje!

U suštini ovaj festival je novi grad, čiji građani pokušavaju savladati apsolutno sve zapreke s kojim se susreću bez odustajanja i posustajanja. Pozivamo vas da pokažete vaš talent ma kakav bio, da brzo pričate, sjajno da pjevate, onako ili genijalno svirate, trčite, jednostavno festival je tu zbog vas a vi zbog festivala.

Ukoliko dođete zajedno ćemo sigurno naučiti nešto novo, zajedno proći nova iskustva. Spakujte šta vam treba, knjiga, blok za skiciranje, mp3 player, ponesite fotoaparate, kamere, diktafone i doselite se u grad ANTI DEP ZEN FEST 0.214.

Opustite se, ispunite sebe, pokažite se, ali prije svega pripremite se da sudjelujete u  jednom novom iskustvu.

Podijelite članak