Predstavljeni kandidati SBB-a za Gradsko vijeće Zenica (FOTO)

Foto: J. Hadžić / Avaz.ba
Podijelite vijest

Prvi predizborni skup zeničkog Gradskog odbora Saveza za bolju budućnost BiH održan je večeras, a predstavljeni su kandidati za Gradsko vijeće.

Predstavilo se 35 kandidata, za koje je predsjednik GO SBB zenica Ismet Sarajlić rekao da su reprezentativan tim koji SBB-u garantuje pobjedu na predstojećim izborima.

– Čast i zadovoljstvo mi je da predvodim listu SBB za Gradsko vijeće Zenica. Sve nas veže jedna ideja i zajednički cilj, a to je bolja budućnost našeg grada, sigurnost i prosperitet u državi – poručio je “Zlatni ljiljan” Ekrem Tuka.

ČITAJ JOŠ:  Pomozimo Jasminu Hodžiću koji je potreban petogodišnjem sinu: Potreban mu je novac za liječenje

Tuka i Sarajlić su rekli da je Savez za bolju budućnost odgovornom i pravednom politikom u opoziciji i na vlasti pokazao da je politička opcija kojoj je stalo do pravednosti i prosperiteta.

ekrem-tuka

Prvi predizborni skup zeničkog Gradskog odbora Saveza za bolju budućnost BiH

U predizbornoj kampanji Gradski odbor SBB održat će predizborne skupove u skoro svim mjesnim zajednicama u zeničkoj općini. Voditelji programa podjsetili su da je zajednički kandidat koalicije SBB-SDA za gradonačelnika Zenice Naidin Ahmetspahić iz SDA.

Kandidati SBB za Gradsko vijeće Zenica su: Ekrem Tuka, Diana Bešić, Jasmin Hodžić, Sedžida Beganović – Isaković, Fehim Muratović, Merima Mahir, Džemal Rošić, Besim Beganović, Hanumica Imamović, Harun Šestić, Nasira Šarić, Seid Jusić, Aida Jahić, Jasmin Doglod, Omer Pojskić, Nermina Kulenović, Dejan Vinovčić, Rukija Plančić, Sedin Fejzić, Tufik Šabović, Amela Granić, Zlatan Hodžić, Šejma Šehić, Edin Hilić, Sumedin Arnaut, Avdija Pjanić, Adnan Bureković, Mirsada Đukić – Hedžić, Ibrahim Bilčević, Jasmin Karić, Amila Spahić – Dedić, Dževad Hamzić, Azra Hajdarević, Suad Haračić, Semin Salčinović. 

ČITAJ JOŠ:  Pomozimo Jasminu Hodžiću koji je potreban petogodišnjem sinu: Potreban mu je novac za liječenje

Avaz.ba