Portal 072info

Predstavljeni kandidati SBB BiH Zenica u Gorici (FOTO)

PROMO IZBORI 2016 –  Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao je   predizborni skup u mjesnoj zajednici Gorica. Listu SBB od 35 kandidata su čitajući biografije predstavili mladi SBB-a Nerma Hamzić i Amar Kubat.

O ciljevima Saveza za bolju budućnost na skupu su govorile kandidatkinje Nasira Šarić, Nermina Kulenović i aktuelna vijećnica i predsjednica Kluba SBB u Gradskom vijeću Zenica Sedžida Beganović-Isaković, i kandidat iz ove MZ Edin Hilić,  popraćen velikim aplauzom i podrškom.  Hilić je istakao da kao mještanin najbolje razumije probleme svih u Gorici.

sbbizbori2016reklamaU ime liste prisutnim se obratio nosilac liste Ekrem Tuka:

–  Sve nas veže jedna ideja i zajednički cilj, a to je bolja budućnost našeg grada. Za kratko vrijeme u vlasti, SBB je pokazao da je moguće stabilizirati odnose na političkoj sceni i to ćemo prenijeti na lokalni nivo gdje do sada nikad nismo bila na vlasti-kazao je nosilac liste Ekrem Tuka.

Skup su osim mještana, podržali i zastupnici SBB –a u Kantonalnoj skupštini Adel Sinanović i Edhem Fejzić, predsjednik Gradskog odbora Ismet Sarajlić,   te predsjendik KO SBB ZDK Nasir Beganović i zastupnik u Parlamentu FBIH. Beganović je istako da je Koalicija s SDA   čvrst dokaz da ćemo zajedničkim snagama život svih učiniti boljim.

SBB Zenica, do sada održao je predizborne skupve i  u mjesnim zajednicama Lašva, Janjići, Poljice i Perin Han.

velikiizbori

[Galleries 829 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box