Predstavljeni kandidati SBB u Donjoj Vraci (FOTO)

PROMO – IZBORI 2016 – Predstavljanjem svih 35 kandidata sa liste za gradsko vijeće Zenica sinoć je Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao  predizborni skup u mjesnoj zajednici Donja Vraca. Prisutni su imali priliku čuti biografije svih 35 kandidata koji čine listu. Obzirom na odlične rezultate u Donjoj Vraci s prethodnih lokalnih izbora SBB će nastojati opravdati povjerenje i rezultat na ovim izborima.

O programu SBB-a govorili su kandidati Semin Salčinović, Šejma Šehić i nosilac liste Ekrem Tuka.

  • SBB sam pristupila iz razloga što stranku čine iskustvo i mladost, iskusni, ostvareni, uspješni ljudi u svojim poslovima, pri tome i mladi ljudi, koji će svoj politički angažman posvetiti razvoju lokalne zajednice a ne svojim ličnim interesima – kazala je kandidatkinja ispred Foruma mladih SBB Šejma Šehić.

imag5714

U ime svih kandidata politički program SBB –a predstavio je nosilac liste Ekrem Tuka.

Podršku kandidatima SBB-a dao je Nasir Beganović  predsjednik KO SBB BiH ZDK i poslanik u  parlamentu Federacije BiH, naglašavajući pozitivne aspekte koalicije SDA i SBB BiH:

  • BiH se branila u ratu a danas branimo interese za bolje sutra svih građana, a zajedno i jedinstveni sigurno ćemo te interese i ostvariti, kazao je između ostalog Beganović.

SBB naredni skup ima večeras u Arnautima.