PREGAZIO DJEVOJČICU (12) NA PJEŠAČKOM PRELAZU DOK SE VRAĆALA IZ ŠKOLE: Vozač BMW-a pobjegao, pa se sam predao policiji

Podijelite vijest

1.

Djevojčica (12) poginula je u petak naveče oko 20 sati, na Pančevačkom putu u Beogradu, dok je prelazila ulicu na obilježenom pješačkom prelazu.

Tragična nesreća se dogodila kada je na nju naletio crveni BMW kojim je upravljao M.Đ. (25), koji se kretao sumanutom brzinom, ka centru Beograda.Automobil je djevojčicu, koja se najvjerovatnije vraćala iz škole, “bacio” nekih 25 metara. Na mjestu nesreće pored njenog beživotnog tijela ostale su i razbacane knjige.

M.Đ. je prvo pobjegao sa mjesta nesreće, da bi se kasnije ipak sam predao policiji. Nesreća se dogodila kod Tržnog centra “Pevec”. Na teren su izašla kola Hitna pomoći i tri policijske patrole.

Nesreća se dogodila oko 20 sati na Pančevačkom putu na raskrsnici pre “Eko pumpe”, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako je dalje rečeno, vozač BMW-a je prvo otišao sa lica mesta, da bi se kasnije sam prijavio policiji.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je ekipa Hitne pomoći konstatovala smrt devojčice u 20.15 minuta

2
Prema riječima očevidaca djevojčica je ulicu prelazila regularno, dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo za pješake. Na mjestu nesreće vidljivi su jaki crni tragovi kočenja. Majka nastradale djevojčice pala je u nesvijest kad je došla na lice mjesta i vidjela šta se desilo.

Doznajemo.com