PREKINULA SARADNJU SA JALOM I BUBOM: Senidah želi više para za sebe

senidah98 e1595081688501 750x382 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Od ljudi s kojima radi očekuje nemoguće i sve više je zahtijevna, a kako oni nisu u stanju da ispune njena očekivanja, sve češće dolazi do sukoba. Tako je bilo i sa njima.

Poslije jedne svađe oko novih pjesama, Senidah je završila saradnju sa sarajevskim autorskim dvojcem i sad ponovo radi sama muziku za nove singlove, u čemu joj pomažu prijatelji iz Ljubljane s kojima je i ranije radila – Benjamin Krnetić.

ČITAJ JOŠ:  NE PROPUSTITE DEJANA TALK SHOW: Interesantne teme i ovog vikenda na OBN TV

Osim Jale i Bube, onaje prekinula saradnji i sa menadžerom koji joj je pomogao da se probije na tržište Balkana, a za to je takođe sama kriva. Njen menadžer nije pristao na to da se poveća cijena njenih nastupa i zbog toga su prekinuli saradnju.

On poznaje vlasnike klubova i organizatore koncerata i bilo mu je glupo da sad traži više novca za nju, a još uvijek je početnik u poslu i ne zaslužuje velike honorare, pogotovo jer je zbog situacije s koronavirusom drastično manja potražnja za pjevačima.

ČITAJ JOŠ:  Buba Corelli i njegov rođak napustili policijsku stanicu na Ilidži

Senidah je trebalo da ima nastup na jednom beogradskom splavu, koji je bio već dogovoren ranije, ali se desila pandemija, pa je tezga otkazana. Prije mjesec dana pjevačicin tim je pozvao ljude sa splava i obavjestili ih da je došlo do korekcije po pitanju plaćanja i da njihova klijentkinja sada nastupa za 6.000 eura, umjesto za 4.000 ili 5.000, kako je bilo ranije.

Kada su čuli za to, vlasnici objekta su poručili da im ne pada na pamet da daju toliko novca jer su inače u velikim gubicima zbog kovida 19, pa je Senidah ostala bez tezge i novca. Ona će uskoro objviti duet sa Dinom Melrinoim, a tu pjesmu svi jedva čekaju da čuju.

ČITAJ JOŠ:  Buba Corelli: "Ja nemam ljubavnicu, nisam oženjen, imam dvije cure"

Express

GODISNJICA
MARKETING