PREKINUO KONCERT: Aco Pejović dozivao dokotore zbog situacije u publici

Aco Pejović nedavno je održao koncert u Novoj Varoši, a tokom njegovog nastupa desila se drama, kojoj se niko nije nadao. Naime, dok je redao svoje hitove, Pejović je primijetio da se jednom djetetu slošilo, te je naglo prekinuo svoj nastup, kako bi pozvao pomoć ljekara i policije, koji su bili prisutni tu.

Pejović je apelovao na organizatore koncerta da pošalju nosila i medicinsku pomoć, kako bi se djetetu, koje se onesvijestilo ukazala prva pomoć.

Pejović je dobio ogroman aplauz, kako zbog humanog gesta, jer je dao obećanje da će lično kupiti 10 nosila i donirati Novoj Varoši, ali i zbog toga što je pokazao ljudskost, prekinuvši koncert kako bi pozvao pomoć.

– Molim vas, ambulantna kola da dođe ovdje, neko je u lošem stanju, brzo, brzo! Je l’ ima neko od medicinara? Je l’ ima neko od doktora da dođe? Šta da radim? Ja zovem Hitnu, ali niko ne čuje! – započeo je Pejović, pa dodao:

– Dijete je u nesvjest palo, a nemate nosila, nemojte da mi se pravdate, nosila najobičnija! Ja doniram, lično ću 10 nosila kupiti i donirati Novoj Varoši! Ovo je sramota! – povikao je Pejović.

Kurir