Portal 072info

Preklinjala sam mamu za ove cipele, moje omiljene, stalno bih ih nosila. Bile su mnogo skupe, ali nisam ih nikad obula, rekla je Loren

Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preklinjala sam mamu za ove cipele, moje omiljene, stalno bih ih nosila. Bile su mnogo skupe, ali nisam ih nikad obula, rekla je Loren.

Loren Volš (15) ima garderobu na kojoj bi joj mnoge djevojke pozavidjele. Nedeljno troši oko 200 funti na “krpice”, a i sama priznaje da rijetko uspije sve da ih nosi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njena majka Džeki radi tri posla kako bi mogla da odgovori na sve hirove svoje razmažene ćerke. Džeki smatra da je sve što radi skroz u redu jer dobre, skupocjene stvari njenoj ćerki ulivaju veliko samopouzdanje.

“Imam dosta cipela”, rekla je Loren i dozvolila “gostima” da zavire u njenu veliku kolekciju. Sve troškove pokriva njena majka koja radi za 6,81 funtu po satu i koja je bila prinuđena da nađe još dva dodatna posla kako bi ćerki obezbijedila ovakvo modiranje, a jedan od njih je čišćenje toaleta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Tako sam slaba na djevojčice. Iako mi prijatelji kažu da treba da im se suprotstavim i kažem “Ne”, ja to ne mogu”, rekla je Džeki koja ima još jednu, mlađu kćerku Rejčel.

“Preklinjala sam mamu za ove cipele, moje omiljene, stalno bih ih nosila. Bile su mnogo skupe, ali nisam ih nikad obula, kao i većinu koju ovdje vidite”, ushićeno je pričala Loren o svojoj kolekciji cipela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ne radi se samo o cipelama, Loren troši više od 600 funti mjesečno. U njenom ormaru nalaze se skupocjene markirane stvari a većinu njih nije obukla nijednom, piše Dejli mejl.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)