Portal 072info

Preletjela 2500 km kako bi vidjela muškarca kojeg je upoznala preko interneta, a on je ostavio ‘na cjedilu’

Screenshot 5 732
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jasmine Triggs (23) prošle je sedmice odlučila otputovati iz svog grada Fort Waynea u državi Indiana do Houstona u Teksasu kako bi upoznala muškarca s kojim je razgovarala preko interneta.

Ipak, nije sve ispalo kako je zamišljala – čim je zakoračila u avion, tajnoviti muškarac, identificiran samo kao Jamal, blokirao joj je broj, a Jasmine je ostala slomljena srca i sama u zračnoj luci. Sada upozorava druge da ne nasjedaju na laži preko interneta.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Pričala sam s njim sedam dana kada me pozvao da dođem u Teksas. Razgovarali smo cijelo jutro na dan mog putovanja. Svakodnevno smo razgovarali o tome gdje je išao u školu, kako je bio navijač i imao firmu za robotiku. Svidio mi se kroz upoznavanje. Govorio je da jedva čeka da me vidi i da mi je pripremio svoju dnevnu sobu – ispričala je Jasmine. Upoznao ih je zajednički prijatelj, koji također nikada nije osobno upoznao Jamala, pa nije mogao znati da će se ovako nešto dogoditi.

– Kad sam bila u avionu, svima sam mogla poslati poruku osim njemu i tada sam shvatila da me blokirao.  Srećom, Jasmine je uspjela doći do prijatelja koji je živio u blizini i ostala je kod njega nekoliko dana, ali još uvijek joj nije jasno zašto je samo tako ostavljena u zračnoj luci. Na povratni let potrošila je 650 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Kasnije je podijelila svoju priču na Twitteru kako bi upozorila druge ljude na opasnosti od susreta s ljudima koje su upoznali putem interneta.

– Možda je mislio da je to smiješno, a možda ima ženu ili djevojku. Kako god bilo, nije me trebao ostaviti na aerodromu. U cijelu situaciju bilo je uključeno još ljudi koji su mi tvrdili da su mu brat i sestra. Sada više ne znam što je istina i živi li on uopće u Teksasu. Ako ćete se naći s nekim, prvo ih nazovite na video poziv i natjerajte ih da vam kupe kartu. Pazite da vas tamo ne ostave jer da nije bilo mog prijatelja, ne znam što bih učinila – kaže Jasmine.

POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
Podijelite članak
  • 12
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6