Prema obliku grudi procjenite kakva je u krevetu

Podijelite vijest

zena

Italijanski seksolog Pijetro Lorenconi je vrste grudi uporedio s voćkama i tvrdi da veličina i oblik muškarcu mogu da otkriju sve o nekoj ženi.

Da biste provalili kakva je neka žena u krevetu, ne morate da je okusite ispod čaršava. Za tako nešto potrebno vam je samo oštro oko koje će se na par sekundi zagledati u njene grudi. A u kombinaciji sa znanjem koje ćemo upravo prenijeti na vas, biće vam u trenutku jasno da li je reč o dobroj ili lošoj ljubavnici.

Pijetro Lorenconi, seksolog iz Italjije, na osnovu istraživanja koje je radio tvrdi da ženske ljubavničke sposobnosti zavise od grudi. Tačnije, u odnosu na veličinu i oblik ženskog poprsja možete da razlikujete nekoliko vrsta ljubavnica. Pogledajte koji sve tipovi postoje.

Dinja

Lorenconi tvrdi da su žene okruglih grudi majčinski tipovi. One prvenstveno žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite vrlo rijetko će odbiti vaš poziv na seks.

Limun

Muškarci koji vole žene divljeg i neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh grudi podsjeća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grejp

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što muškarci očekuju. Možda djeluju seksi i zavodljivo, ali one su načelno stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Njima je razmena nježnosti važnija od seksa.

Kruška

Žene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. Ponekad su vrlo religiozne, ali to ih ne sprečava da uživaju u avanturama.

Pomorandža

Ako vas njene grudi podsjećaju na pomorandže, ne očekuje vas vatreni seks. Žena s dvije pomorandže ispod tijesne majice veoma je samouvjerena, dobro zna koji su joj životni prioriteti, ali je veoma malo zainteresovana za igre u krevetu. Radije bira prijateljsko druženje s partnerom.

Trešnje

Ako su trešnje vaše omiljeno voće, znajte da su žene s malim grudima koje podsjećaju na ovo voće veoma zabavne i vrlo uzbudljive. Inteligentne su. Zbog toga su odlične partnerke za svakodnevni život, kao i za provod, ali u krevetu su mnogo mirnije, nisu spremne za prevelike akrobacije i eksperimentisanja.

Patlidžan

I na kraju, plavi patlidžan. Nije voće, ali žene s grudima koje nalikuju na plavi patlidžan prepune su ljubavi i u životu uživaju punim plućima.

Telegraf