PREMIJERNO: Adin Šolbić snimio svoj single prvijenac ‘Više ti nisam potreban’ (VIDEO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

AdinSolbic

Sedamnaestogodišnji Kakanjac, Adin Šolbić, javnosti se predstavio u aktuelnoj, šestoj, sezoni showa 'Zvijezda možeš biti ti' gdje je ostvario direktan plasman u TOP 100 takmičenja dobivši karton. Svojim vokalnim sposobnostima oduševio je Amara i profesoricu Anu, koji su bez dvoumljenja uručili karton mladom Šolbiću.

Međutim, ovaj talentovani Kakanjac iza sebe ima već niz nastupa i saradnji sa poznatim bosanskohercegovačkim imenima estradne scene, a posebno se ističe saradnja sa popularnim Nenom Murićem. Upravo je popularni Murić bio 'krivac' za upoznavanje mladog Šolbića sa popularnim zeničkim hitmejkerom, Alenom Ruvićem. Tako je mladi Šolbić stupio u pregovore sa Ruvićem da svojim mnogobrojnim fanovima pokloni svoju pjesmu, te bi se na taj način zahvalio svima onima koji mu pružaju podršku. 

Iako je mlad, mnogi su mu savjetovali da snimi nešto svoje te se na taj način još ozbiljnije počne baviti ovim poslom, a što je nakon kraćeg razmišljanja mladi Šolbić i odlučio. Tako je ovih dana vrijedno radio u studiju, snimajući svoj single prvijenac pod nazivom 'Više ti nisam potreban'. Pjesma govori o ljubavi, a muziku i aranžman potpisuje Alen Ruvić dok je za tekst zaslužan Mirza Islambegović, a oni koji su imali priliku čuti ovu pjesmu prije, imaju isključivo pozitivne komentare.

Ovaj novi hit definitivno će u rekordnom vremenu postati dio svih vas, te će biti neizbiježan na vašim playlistama. Portal 072info vam donosi premijerno single 'Više ti nisam potreban' a za koji mladi Šolbić planira uskoro raditi i spot. U nastavku teksta poslušajte single prvijenac  Adina Šolbića iz Kaknja, 'Više ti nisam potreban'.