PREMINULA ZVIJEZDA SERIJE “ZABRANJENA LJUBAV“: U 42. godini umrla glumica Maja Petrin!

Jedna od najdarovitijih i najduhovitijih glumica srednje generacije Maja Petrin preminula je iznenada u Zagrebu, javlja portal teatar.hr.

Maja Petrin rođena 3.7.1972. u Zagrebu. Godine 1988. diplomirala na školi za ritmiku i ples. Sedam je godina bila članica baletnog ansambla Gradskog kazališta Komedija, a 1993. upisala glumu na ADU.

Odigrala je cijeli niz uloga u Histrionima (Tajna krvavog mosta, Doktor pod mus, Lažna barunica, Na tri krala), ali i u Zorin domu Karlovac (Romanca o tri ljubavi), Kerempuhu (Cabaret), u Teatru ITD (Atentatori), Teatru Lapsus (A sad spavajte), HNK u Zagrebu (Nikad više), u G.K. Komedija (Opera za tri groša, Buba u uhu), te u Maloj sceni (Dokaz, Život x 3).

Godine 2000. postala je članicom ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka.

Uz pozorišnu gradila je i televizijsku karijeru: na HTV-u vodila je emisiju o filmu Zvjezdana prašina, te igrala u serijama serijama Obiteljska stvar, Susreti nezgodne vrste, Naša kućica, naša slobodica, Villa Maria, Zabranjena ljubav, Ponos Ratkajevih, Zakon ljubavi, Hitna 94, Pod sretnom zvijezdom, Stipe u gostima…

Preminula je iznenada 4. marta, u Zagrebu.

Prethodni članakŠTA SVE BACAMO, A NE BI TREBALI: Evo koje otpatke od voća i povrća možemo vrlo korisno upotrijebiti!
Sljedeći članakNOVI PREOKRET: BiH od sljedeće sedmice očekuju još tri snježna talasa! (VIDEO)