p 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Mnoge se zvijezde opraštaju od glumca Danijela MIkelsona (Daniel Mickelson), koji je preminuo u nedjelju 4. jula u dobi od 23 godine, a među njima je i manekenka Kaia Gerber.

Još se ne zna uzrok smrti Mikelsona, koji je bio najpoznatiji po ulozi u seriji “Mani” i hororu “The Killer Clown Meets the Candy Man”, prenosi Dnevnik.hr.

– Sjećam se vremena kad smo sjedili na kauču i proveli cijeli dan smišljajući naš tajni jezik koji bismo govorili svaki put kad bismo se susreli. Željela bih kad bismo se mogli vratiti u to vrijeme. Željela bih da možemo govoriti rečenice koje su vjerojatno živcirale sve oko nas, ali mi smo se na njih samo smijali. Željela bih da i dalje sjedim na podu u kupaonici dok razgovaramo preko FaceTimea jer je to bilo jedino mjesto gdje bih imala Wi-Fi i nisam željela propustiti tvoj poziv. Hvala ti što si bio razlog toliko mnogo smijeha i sreće u svijetu. Neće biti isto bez tebe. Volim te, Danijele – napisala je u emotivnoj objavi na Instagram storyju Kaia Gerber, manekenka i kći supermodela Sindi Kraford (Cindy Crawford).

  • Danijel MIkelson Foto: Instagram

Mnoge je svojim oproštajem od Danijela rasplakala i njegova mlađa sestra, model Meredith Mikelson.

Moje je srce slomljeno i pisati ovo čini se tako pogrešno i uopće ne znam što bih rekla. Izgubila sam svog brata, najboljeg prijatelja i drugu polovicu svog srca. Nije bilo osobe na Zemlji koju sam više voljela – napisala je u objavi.

Od Danijela se oprostila i njegova djevojka Maddie Haley.

– Ne želim da je ovo istina. Riječi ne mogu opisati kako se sada osjećam. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja na ovom svijetu. Osjećam se kao da mi je neko iščupao srce – dio je njezina emotivnog oproštaja.