Portal 072info

Prepoznaj govor tijela žene koja te želi!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zagledao si malenu, pristupio joj i upustili se u razgovor, no tajanstvena je i teško je iz razgovora shvatiti da li si na dobrom putu ili te se samo želi čim prije riješiti. Bez obzira na izgovorene riječi, postoji način na koji će ti reći i više nego razgovorom, ali je bitno znati protumačiti znakove koje nesvjesno odaje. Naučiš li kako protumačiti govor tijela to će ti otvoriti sasvim novu dimenziju u situacijama kad te okružuju žene. Donosimo ti znakove koje će ti odati govor tijela žene kojoj se sviđate. Dobro ih proučite kako sljedeći put ne bi propustio priliku koja je obećavala, ali toga jednostavno nisi bio svjestan.

 

Način na koji te gleda. Pogled je prva stvar na koju trebaš obratiti pozornost. Ako te je zagledala i sviđa joj se što vidi, to ćeš moći prepoznati po tome što će ti dopustiti da je uhvatiš kako te pogledava. Direktni kontakt očima koji se povremeno ponavlja znak je da je definitivno zainteresirana, a ako koji puta uz pogled dobiješ i smiješak, to je to, vrijeme je da kreneš u akciju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Igranje kosom. Sluša o čemu pričaš, a uz to se nesvjesno igra uvojkom ili lagano prolazi prstima kroz kosu, e baš to je ono što želiš jer je to znak da je vrlo zainteresirana. Samo bez naglih skokova od sreće kao da si upravo dobio na kladionici, ali velike su šanse da večeras ne ideš kući sam.

Pokreti prstima. Samo bez pretjeranog zurenja u prste, ali primijetiš li da prstima dodiruje erogene zone na svom tijelu, igra se nakitom ili čašom, to su nesvjesni znakovi koji govore da bi na kraju večeri mogla dodirivati i neke tvoje erogene zone.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Erogene zone – razgovara s tobom pri čemu se povremeno dodiruje po vratu, usnama ili leđima u predjelu ključne kosti, sve to su znakovi da si joj interesantan i da te želi, a time te samo podsjeća na svoje seksi dijelove tijela.

Igranje nakitom – kad se nalazi u blizini nekoga tko je zanima, njeni otkucaji srca su povišeni, što rezultira laganom nervozom, a igra nakitom je “ispušni ventil” za napetost koja se pojavila. Okreće li prsten oko prsta, igra se naušnicom ili ogrlicom, sve su to znakovi da si joj zanimljiv i da uživa u tvom društvu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Igranje objektima – jedan od najboljih pokazatelja da je zainteresirana je polagano kontrolirano igranje prstom po rubu čaše čime želi zadobiti tvoju pažnju.

Pokreti lica. Kod žene kojoj si interesantni, pokreti lica biti će mnogo izraženiji nego kod onih koje su nezainteresirane. Bitno je da prilikom razgovora obratiš pozornost na određene dijelove lica koji će vam reći da li uživa u razgovoru s tobom ili ne.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podignute obrve – u većini slučajeva podignute obrve su dobra stvar, a ako si uz to dobio i smiješak, to znači da joj se sviđa što čuje i da se slaže s izgovorenim. Također, podignute obrve tijekom kontakta očima znače da joj se sviđa što vidi.

Grize usne – Ako žena prilikom razgovora kad te sluša ili razmišlja grize usne, želi skrenuti pozornost na njih, što je znak da joj se sviđaš. Obrati pozornost i na to da li povremeno ovlažuje jezikom usne jer je to nesvjestan znak privlačenja pažnje, no, to može značiti i da su joj usta suha, što se događa u situacijama kad je uzbuđena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Proširene zjenice – Kod žena, kao i kod muškaraca, zjenice su proširene ako im je sugovornik interesantan. No, imaj na umu da je to lakše primijetiti u svjetlijim prostorijama jer su u tamnijim prostorima zjenice već same po sebi proširenije.

Pretjerano treptanje – govor tijela na ovaj način sigurno ti je poznat, ali radi li to nesvjesno i trepće više nego inače, onda definitivno flerta s tobom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Položaj nogu. Noge su još jedan dio tijela kojim će ti nesvjesno odati da li si joj interesantan ili ne. Često će prekrižiti noge ukoliko je zainteresirana, a posebno je dobar znak ako je gornja noga u položaju u kojem pokazuje prema tebi. Zainteresirana žena ponekad će prije toga nesvjesno pomilovati svoje bedro ili poravnati hlače, što je sve s ciljem da se usmjeri tvoja pažnja na njezine noge.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)