Portal 072info

Prepoznaj govor tijela žene koja te želi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ugledao si djevojku, pristupio joj i upustili ste se u razgovor, ali tajanstvena je i teško je iz razgovora shvatiti da li si na dobrom putu ili samo želi da te se riješi.

Bez obzira na izgovorene riječi, postoji način na koji će ti reći i više nego razgovorom, ali je bitno da protumačiš znakove koje nesvjesno odaje. Ako naučiš kako da protumačiš govor tijela to će ti otvoriti sasvim novu dimenziju u situacijama kad te okružuju žene. Donosimo ti znakove koji će ti odati govor tijela žene kojoj se sviđate. Dobro ih proučite kako sljedeći put ne bi propustio priliku koja je obećavala, ali toga jednostavno nisi bio svjestan, piše Source.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

NAČIN NA KOJI TE GLEDA
Pogled je prva stvar na koju treba obratiti pozornost. Ako te je zagledala i sviđa joj se to što vidi, to ćeš moći da prepoznaš po tome što će ti dopustiti da joj uhvatiš pogled. Direktni kontakt očima koji se povremeno ponavlja znak je da je definitivno zainteresovana, a ako koji put uz pogled dobiješ i smješak, to je to, vrijeme je da kreneš u akciju.

IGRANJE KOSOM
Sluša o čemu pričaš, a uz to se nesvjesno igra uvojkom ili lagano prolazi prstima kroz kosu, e baš to je ono što želiš jer je to znak da je vrlo zainteresovana. Samo bez naglih skokova od sreće kao da si upravo dobio na kladionici, ali velike su šanse da večeras ne ideš kući sam.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

POKRETI PRSTIMA
Samo bez pretjeranog zurenja u prste, ali ako primjetiš da prstima dodiruje erogene zone na svom tijelu, igra se nakitom ili čašom, to su nesvjesni znakovi koji govore da bi na kraju večeri mogla dodirivati i neke tvoje erogene zone.

POKRETI LICA
Kod žene kojoj si interesantan, pokreti lica biće mnogo izraženiji nego kod onih koje su nezainteresovane. Bitno je da prilikom razgovora obratiš pažnjut na određene dijelove lica koji će vam reći da li uživa u razgovoru s tobom ili ne.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Podignute obrve – u većini slučajeva podignute obrve su dobra stvar, a ako si uz to dobio i smješak, to znači da joj se sviđa ono što čuje i da se slaže s izgovorenim.

Grize usne – Ako žena prilikom razgovora kad te sluša ili razmišlja grize usne, želi da skrene pažnju na njih, što je znak da joj se sviđaš.

Proširene zjenice – Kod žena, kao i kod muškaraca, zjenice su proširene ako im je sagovornik interesantan.

POLOŽAJ NOGU
Noge su još jedan dio tijela kojim će ti nesvjesno odati da li si joj interesantan ili ne. Često će prekrstiti noge ukoliko je zainteresovana, a posebno je dobar znak ako je gornja noga u položaju u kojem pokazuje prema tebi. Zainteresovana žena ponekad će prije toga nesvjesno pomilovati svoje bedro ili poravnati pantalone, što je sve s ciljem da se usmjeri tvoja pažnja na njene noge.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6