Preputovao 12.000 kilometara da bi upoznao djevojku, a onda je ona…

Preputovao 12.000 kilometara da bi upoznao djevojku, a onda je ona…

Džejms Nikols (23) iz Engleske preputovao je više od 12.000 kilometara da bi se u Južnoj Africi našao sa Čejne Holivaj (21), koju je upoznao preko interneta.

Kada je mladi par otišao na svoj prvi zajednički izlazak na poznato turističko mjesto Northcliff Hill, zastali su na rubu litice snimiti selfie sa zalaskom sunca u pozadini.

Ali, komad stjene se odlomio pod Cheynnenim nogama i djevojka je pala s visine veće od 15 metara ravno u smrt.

Svjedok je izjavio da je Džejms namještao postolje kamere, a kada se okrenuo Čejne više nije bilo. Pronašao je njeno tijelo u podnožju litice i dvadesetak minuta je pokušavao oživjeti dok nije stigla hitna pomoć i djevojka je proglašena mrtvom, prenio je Net.hr.

Još jedan udarac Džejms je doživio kada mu je nakon povratka u Englesku ukraden predmet velike sentimentalne vrijednosti.

Naime, još prije nego što su se sreli, Čejne je ostavila kamen u gradskom botaničkom vrtu i poslala mu poruku da će ga zajedno pokupiti. Kasnije mu je provaljeno u auto i kamen, uspomena na preminulu dragu, je nestao. Džejms nudi nagradu od 300 funti za njega.

– See more at: http://www.nezavisne.com/zivot-stil/zivot/Preputovao-12000-kilometara-da-bi-upoznao-djevojku-a-onda-je-ona-pala-sa-litice-304645.html#sthash.ZDlh4GAY.dpuf

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE