Press konferencija uoči utakmice Čelik-Rudar

Press konferencija uoči utakmice Čelik-Rudar
vlado press
Foto: Benaris Mahmić

Ovo su riječi Vlade Jagodića, trenera Čelika, sa današnje press konferencije. Trener Jagodić je bio vidno razočaran, a naravno, za to postoji i razlog. Čelik u posljednjih pet utakmica uspio je sakupiti samo četiri boda, što je veoma razočaravajuće. Međutim kako vidimo, Vlado vjeruje Čelikovim navijačima i sprema se da tim izvede iz tmine i da napokon krenu da igraju onako kako znaju. 

“Sutrašnja utakmica je za nas više od igre. Cijenim mog kolegu Starčevića na protivničkoj klupi ali ovoga puta jednostavno moram dokazati da sam mudriji. Ekipu Rudara moramo maksimalno ozbiljno shvatiti jer su sa posljednja dva gostovanja donijeli dva boda. To dovoljno govori o kakvoj ekipi se radi. Igračima su uskraćene neke stvari tako da su pripreme za ovu utakmicu bile rigoroznije”, rekao je Jagodić.

Vlado Jagodić je naglasio i to da su za loše rezultate njegovog tima u posljednje vrijeme zaslužni više psihički nego fizički problemi. Također jedno od iznenađenja sutra moglo bi biti i znatno izmjenjen sastav Čelika u odnosu na prošle mečeve te da se na taj način pokuša prekinuti loš niz i doći do tri boda.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE