Portal 072info

Preživio golgotu: Trojica muškaraca silovali ratnog vojnog invalida, zadobio teške psihičke traume

5 266
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Stravična priča koja je potresla regiju prošle godine konačno je dobila svoj tužilačko-sudski epilog.

Radi se o otmici i silovanju ratnog vojnog invalida iz Tuzle, kojeg su trojica muškaraca bukvalno zarobila u kući u Odžaku, gdje su se nad njim seksualno iživljavali.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Triler završnica

Kako je za Avaz potvrdila potupajuća tužiteljica u ovom predmetu, slučaj je u triler završnici dodatno zakomplikovan, jer je prvooptuženi u ovom predmetu N.B. pred kraj istrage umro, te je u odnosu na njega istraga zatvorena, ali su druga dvojica silovatelja optužena.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Naime, protiv njih je nadležni sud potvrdio optužnicu te se očekuje skori početak glavnog pretresa. Tužiteljica je potvrdila da su optuženima produžene mjere zabrane, a koje se tiču napuštanja mjesta prebivališta te apsolutne zabrane prilaska žrtvi te bilo kakvog kontakta s njim.

Detalji optužnice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Prema detaljima optužnice ratni vojni invalid prošao je strahovitu golgotu od kojih se ledi krv u žilama, jer je preživio užasavajuće i gnusne stvari.

Prema navodima optužnice zlostavljani muškarac je N. B upoznao na jednoj od klinika UKC-a Tuzla. Na njegov poziv, 11. novembra 2019. krenuo je u goste kod njega u Odžak ne sluteći šta će doživjeti. Po njega je došao čovjek kojeg je poslao N. B., a u autmobilu je, prema iskazu žrtve, vidio razne tablete i pištolj.

Kada je doveden u Odžak, osumnjičeni su tražili da isključi mobitel, a on je uspio krišom poslati poruku supruzi da ga “spašava”. Nakon isključivanja mobitela, trojica muškaraca počela su se ljubiti i dirati po genitalijama. A kazali su Tuzlaku da će i on to morati raditi.

Rob u podrumu

Odveli su ga u podrum, gdje su ga vezali. Tukli su ga i iživljavali se tjerajući ga na oralni i analni seks.

Tuzlak je bio faktički rob trojice muškaraca. Iživljavanje je trajalo tri dana. Četvrti dan u krvavoj odjeći su ga istjerali vani. Pomoć je zatražio od prvih komšija, ali oni nisu htjeli ili smjeli da mu pomognu. Nasreću, naišao je neki čovjek koji ga je prevezao do Tuzle, nakon čega je u UKC-u proveo 23 dana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 20
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6