Priča iz Srbije: Poštar pojeo mališanima kinder jaja iz pošiljke

Kinder jaja privatna arhiva

Priča iz susjedne Srbije zvuči kao neka loša šala ili scena iz filma o lošem Djeda Mrazu koji jede slatkiše namijenjene mališanima.

“Poslala sam Post expressom paket iz Beograda za Novi Sad koji je sadržao poklon drugarici i pored toga stavila dva kinder jaja za decu. Preuzeo kurir na adresi – zapakovan i zalepljen u kesu, i onda ubačen i zalepljen u post express kompanijsku kesu”, počinje priču čitateljka portala Nova.rs, koja je željela ostati anonimna.

Njena drugarica je podigla paket, ali je našla pocijepanu ambalažu, dva papirića od kinder jaja i igračke.

Kaže da je neko iz pošte bez srama otvorio paket, pojeo kinder jaja, i zatim papiriće ubacio nazad i tako proslijedio paket.

“Zvala sam reklamacije, ali su mi rekli da za nepotpune pošiljke mora da se piše zapisnik za nadoknadu štete. Predložila sam im da Pošta pošalje deci kinder jaja uz izvinjenje, dala sam sve podatke. Pokušala sam da objasnim da se ovde ne radi o tome da neko želi da se nadoknadi šteta, i žena primalac ne želi da se cima da zbog dva jajeta ide u poštu i piše zapisnik. Ovde se radi o jednom besramnom postupku i sramoti kompanije”, kaže ova žena.

Copy

Dodaje da su joj zatim rekli da oni ne mogu ništa.

“Da li smo zaista ovoliko nisko pali kao ljudi”, pita se na kraju razočarana čitateljka.

Prethodni članakMarca odabrala najboljih 11 igrača zaraženih koronom, vrijede čak 862 miliona eura
Sljedeći članakBaka Staka (103) iz BiH otkrila tajnu dugovječnosti: Rad, mjera i rakija