PRIČALO SE DA JE U VEZI SA SEVERINOM I DA JE SIN ZDRAVKA ČOLIĆA! Evo šta Leo kaže na glasine!

amir kazic leo1 750x416 1

Na desetine hiljada komentara i lajkova, naravno i pregleda na Yotube dobila je pjesma, duet „Kreni“ koju su 2002. godine snimili Severina i Leo. Pjesma je za poželjeti, vrh za čuti, bravo… su neki od komentara raje koja kažu da je za razliku od snimaka sa banalnim tekstovima i mumljanjem ovo naprosto odmor za čula.

Onda je neko prokomentarisao da Leo kao vrstan interpretator još uvijek nije dobio mjesto koje zaslužuje svojim vokalom i svim ostalim predispozicijama. S druge strane Severina je nakon dužeg vremena pozvala Lea u svojoj SeVeTeVe na Instagramu gdje odgovara i na pitanje pratilaca a gdje su joj gosti bili uvijek vrhunski pjevači. Kazala je da se oduševila sa ovom numerom i ona kao i pratioci.

Leo je za Severinu kazao da ima svoju posebnost i kao osoba i kao pjevačica pa su zapjevali pjesmu „Kreni“ koja kaže „ajde, ajde kreni al se ne okreni, kreni i nikom ne spomeni da smo bili zajedno“. A onda su raja po FB počela da raspredaju priče da li su to oni nekada bili u nešto bližoj vezi ili šta je to bilo između njih. Naravno, kada tako nešto dođe do pjevača oni se samo nasmiju jer svaki duet se ubraja u muzičko interesnu sferu.

Express

Prethodni članakPodručje BiH je idealno za crno tržište umjetninama
Sljedeći članakAndelija: U naredne 3 do 4 godine broj ljudi u rudnicima će biti smanjen za 2.000