0001 2463507928 20210606 192303 0000
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Promo
Kurbani 2021

Ukoliko želite učiniti nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, skinuti masne naslage i dodati mišićnu masu pridružite se grupnim treninzima za žene u Mery Fitnessu.

·Zašto postati naša članica?

-Danas postoji veliki broj proizvoda,dijeta, namirnica koji garantuju gubitak kilograma, ali ne daju rezultate.

Također ima i mnogo mitova, na osnovu kojih ljudi ograničavaju svoj pristup zdravom načinu života. U Mery Fitness-u zajedno razbijamo sve mitove i rješavamo nedoumice. Kreiramo zdrav odnos prema hrani i učimo o svome tijelu. Na osnovu uloženog znanja trenera i truda klijenta, dolaze i željeni rezultati. Osim izgleda, treninzima i prehranom pozitivno utječemo na vaše fizičko, ali i psihičko zdravlje.

·Koje usluge nudi Mery Fitness?

-Dostupna su dva paketa usluga:

1.grupni treninzi+članstvo u viber grupi+redovna komunikacija

2.grupni treninzi+individualni plan prehrane+članstvo u viber grupi+redovna komunikacija

-Sve članice učestvuju u viber grupi u kojoj na sedmičnom nivou dobivate edukativni sadržaj pomoću kojeg zajedno učimo o ljudskom tijelu, hrani, treninzima i drugim faktorima bitnim za zdrav način života.

-Redovna komunikacija podrazumijeva dostupnost trenera svaki dan klijentima za sva dodatna pitanja i nejasnoće.

·U kojim terminima se odvijaju trenizi i na kojoj lokaciji?

-Treninzi su prilagođeni vašim obavezama, tako da se odvijaju u dva termina od 18:10 i 20:30 u prostorijama Doma Armije.

·Koga ću kontaktirati za više informacija?

-Za sva dodatna pitanja, kao i rezervaciju članstva možete kontaktirati instruktoricu Fetić Merjemu na broj 060/350-81-06; ili se javiti na instagram profil @merjema.mery