PRIJAVITE SE: Program edukativnih i umjetničkih radionica

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

1290011_10201584354906412_2099677806_n

Udruženje „Naša djeca“ Zenica i ove godine organizuje  Program edukativnih i umjetničkih radionica za djecu, mlade i odrasle. Imaš želju da otkriješ svoj talenat, da naučiš nešto novo i da provedeš kvalitetno slobodno vrijeme? Evo prave prilike za tebe!

 Svi zainteresovani mogu se prijaviti na:

Umjetničke radionice

  • Muzičke radionice za djecu i odrasle – U opuštenoj atmosferi, uz zabavu, nauči svirati gitaru, bubanj ili ovladaj tehnikama DJ-inga.
  • Art radionice za djecu i odrasle – Usvoji različite slikarske tehnike i pronađi umjetnost u sebi; za odrasle je moguće organizovati individualne časove

 Kursevi Engleskog jezika po međunarodno priznatim standardima

U saradnji sa El Roi european centre for education, Udruženje organizuje kurseve Engleskog jezika za djecu školskog uzrasta i odrasle. Program predstavlja učenje kroz kombinaciju pravog i virtuelnog profesora, što omogućava usvajanje jezika i do 20 puta brže i lakše. Ovo je jedinstven pristup, što opravdava i činjenica da danas ove kurseve pohađa više od 2 miliona ljudi u svijetu. Nakon završenog kursa, polaže se ispit za dobijanje međunarodno priznatog certifikata.

Program se sastoji od 8 nivoa koji traju po 1 mjesec. Za socijalno ugrožena lica, kursevi su besplatni. Djeca i odrasli, koji nisu u kategoriji socijalno ugroženih, imaju obavezu kupovine knjiga uz popust od 70%, kako bi svojim što većim učešćem finansirali učenje onima koji to sebi ne mogu da priušte.

Program počinje od oktobra, a prijava je moguća do 15. septembra 2013. godine. Moguća je prijava na više radionica istovremeno.

Možete se prijaviti putem e-maila:  [email protected]  ili u prostorijama Udruženja, koje se nalazi u ulici Londža 126, Zenica. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 032/222-611