udarao paalicom
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Regija / Vijesti
NER FIT

Prijetnja, oštećenje tuđe stvari, pokušaj iznude…djela su koja se stavljaju na teret 53-godišnjaku, 51-godišnjakinji, 27-godišnjaku i 24-godišnjaku, a protiv svih četvero je zbog toga ODO Bjelovar podigao optužnicu.

FIXGEHALT

Prema optužnici terete se da su 23. januara u Bjelovaru na profilu jedne društvene mreže objavili video snimku u kojoj su prijetili oštećenici i oštećeniku:

“Razbit ćemo vam auto, zapaliti kući i ubiti djecu ako nam ne platite 35.000 eura!” 

Novac su tražili jer su smatrali da im je oštećenica toliko dužna jer je napustila 27-godišnjaka te je otišla živjeti s oštećenikom. Par kojem je prijećeno 35.000 nije dao, nakon čega je uslijedio incident na parkingu trgovačkog centra u Bjelovaru, piše Večernji.hr.

LIDER

Prema optužnici 29. juna su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja zajedno s još jednom maloljetnom osobom došli na parking gdje je 24-godišnjak u više navrata nogom udario u prednju i stražnju stranu automobila oštećenice.

Potom su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja ponovo zaprijetili oštećeniku i oštećenici da će im ubiti djecu.

Osim toga 24-godišnjak i 53-godišnjak terete se i da su u više navrata sjekirom udarili automobil oštećenice.

Na prijedlog tužiteljstva Općinski sud u Bjelovaru je produljio istražni 24-godišnjaku i 53-godišnjaku koji im je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.