PRILIKA ZA POSAO: Mladi ste i ambiciozni?! Iskoristite priliku i prijavite se!

PRILIKA ZA POSAO: Mladi ste i ambiciozni?! Iskoristite priliku i prijavite se!

posao

Ukoliko ste mladi i ambiciozni te ste kao većina bh. omladine bez radne obaveze pored velike želje za istom, prilika koja je pred vama definitivno ne bi trebalo da bude propuštena. Iako danas svjedočimo korumpiranosti prilikom zaposlenja, u ovom pozivu defnitivno nisu potrebna urgiranja, sve što trebate posjedovati jeste volja i želja za radom.

Firma 'Defero' koja je partner 'Eroneta' traži hostese, promotore i promoterke za rad na info pultevima širom Bosne i Hercegovine, a broj potrebnih radnika je ograničen. Prilika koju ste možda oduvijek čekali upravo sada kuca na vaša vrata, stoga ne oklijevajte da kontaktirate 'Defero' te već sutra počnete zarađivati vlastiti novac u vremenu ekonomske krize, kada je svaka marka od izuzetnog značaja.

Veliki broj bosanskohercegovačke omladine koja uistinu želi i zna raditi navedene poslove čeka da im se prilika poput ove pruži, tako će definitivno oni koji se odluče prijaviti i dobiju posao konačno početi živjeti ono o čemu su do jučer maštali. Više informacija o uslovima rada i iznosu mjesečne naknade za posao ćete dobiti na informativnom razgovoru, a svoje prijave možete izvršiti kontaktiranjem broja telefona: 063 397 184.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE