PRILIKA ZA POSAO: Potrebni zavarivači, mig/mag, CO2, satnica 6 eura neto…

EKO MEĐIMURJE d.d. najveći je proizvođač dijelova strojeva u ovom dijelu Europe, sa proizvodim pogonom u Međimurju na sjeveru Hrvatske. Proizvodimo dijelove za građevinske strojeve poput kabina, rezervoara, konzola, drobilica, raznih strojnih dijelova i završno montirane strojeve za velike internacionalne kompanije: Caterpillar, Liebherr, Komatsu, Wirtgen group, Rubble Master…)

Uz moderan strojni park za obradu metala naša su najveća vrijednost vrhunski majstori koji svoje znanje i iskustvo nesebično prenose novim suradnicima. S našim dugogodišnjim renomiranim poslovnim partnerima dogovorili smo nove poslove unatoč pandemiji i u ovim neizvjesnim vremenima svojim zaposlenicima garantiramo dugoročnu suradnju, stabilnost i iznadprosječna primanja.

Želite sudjelovati u stvaranju strojeva koji grade svijet?

Želite svoje znanje i iskustvo u ugodnom radnom okruženju pretakati u visoko sofisticirane proizvode i pri tome dobro zaraditi?

Pridružite se EKO timu i uz nadprosječna primanja te osiguran smještaj i obrok u Hrvatskoj osigurajte bolju budućnost!

ZAVARIVAČ, mig/mag, CO2 (m/ž)

Tražimo:

kandidate s radnim iskustvom u struci
prednost odgovarajući atest
intenzivan radni angažman

Nudimo:

satnica do 6 EUR-a neto
osiguran besplatan smještaj i topli obrok u Hrvatskoj
dodatke na osnovnu plaću za prekovremeni rad, za rad u smjenama, rad noću, rad nedjeljom i blagdanima
prigodne nagrade (Uskrsnica, Božićnica), naknada za godišnji odmor, stimulativne dodatke i nagrade za ostvarene rezultate rada
dinamične i zanimljive poslove
dodatne edukacije i usavršavanja

Uz sve navedeno, kontinuirano uvodimo niz pogodnosti za zaposlenike, a za one koji to žele, otvaramo nove mogućnosti za razvoj, napredak i ostvarivanje većih primanja, čime dokazujemo da cijenimo i potičemo dodatni angažman. U EKO MEĐIMURJU su sigurnost i zdravlje radnika vrlo važni, stoga stalno poboljšavamo i radne uvjete i provodimo niz sigurnosnih standarda kojima smanjujemo rizike za radnike na radnom mjestu.

Ukoliko Vam je želja pridružiti se našem timu, pošaljite nam svoj životopis i prijavu za posao u pisanom obliku putem opcije “Prijavi se na oglas” ili poštom na adresu: EKO MEĐIMURJE d.d., Šenkovec, Braće Radić 37, HR-40000 Čakovec.

Selekcija kandidata i razgovori za posao vršit će se po zaprimanju prijava kandidata stoga se prijavite odmah. Nakon prijave obavijestit ćemo Vas o terminu online intervjua i načinu obavljanja probnog rada.

Razmatrat će se prijave kandidata koji ispunjavaju sve tražene uvjete, a povratno ćemo se javiti samo kandidatima koji uđu u uži izbor.

Molimo prijavitelje na natječaj da u svojoj prijavi za posao daju Izjavu o suglasnosti na obradu osobnih podataka u svrhu provođenja selekcijskog postupka te se izjasne da li su suglasni da se njihovi osobni podaci koriste isključivo za potrebe ovog natječaja ili i nadalje u slučaju potrebe za zapošljavanjem na otvorena radna mjesta.
Lokacija: Čakovec, Međimurje, Hrvatska
Broj izvršilaca: 10
Datum objave: 01.04.2021.
Trajanje oglasa: 30 dana (ističe 01.05.2021. )

Za prijavu kliknite OVDJE

Prethodni članakJonjić: Ako se ne cijepimo, svi ćemo, prije ili poslije, dobiti koronu
Sljedeći članakSveštenik pijan došao na sahranu, srušio krst i vijence