PRILIKA ZA POSAO: Zapošljavaju Mibo Komunikacije, Hering, City Centar…

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portalaza traženje poslova.

MIBO Komunikacije je kompanija koja je aktivno gradila današnje tržište telekomunikacija i informacionih tehnologija kako BiH, tako i regiona.Sa poslovanjem smo počeli 1996. godine, a danas predstavljamo jednog od vodećih sistemskih integratora tj. kompanija specijalizovana za najsloženija rješenja i usluge upotrebe digitalnih tehnologija na tržištu. Rast i razvoj naše kompanije, zaposlenih i klijenata nastojimo unaprijediti kroz naše poslovanje, shodno tome poslujemo pod sloganom: “KREIRAJTE SVOJU BUDUĆNOST”. U potrazi smo za osobama koje imaju iskustva kao Tehničari, sa iskustvom na montažama, instalacijama i konfiguracijama u skladu sa investiono-tehničkom dokumentacijom. Na lokaciji Sarajevo/BiH. Tražimo osobe sa: SSS – Srednja škola tehničkog smijera, radnim iskustvo na istim ili sličnim poslovima, orijentisanu ka timskom radu, sklonu kontuiranom educiranju i upoznavanju novih tehnologija.

Opširnije pronađite OVDJE

MIKRA objavljuje otvoreni K O N K U R S  za radnu poziciju: Mikrokreditni Promoter (Kreditni službenik
Regija SARAJEVO. Posao podrazumijeva: promotivne aktivnosti i prezentiranje uslova i prednosti mikrokredita MKF Mikra na području regije Kantona Sarajevo, svakodnevni obilazak terena, kontaktiranje novih klijenata i održavanje mreže postojećih klijenata (naši klijenti su: mali poduzetnici u djelatnostima zanatstva, ugostiteljstva, trgovine, poljoprivede, stročarstva, voćarstva, vinogradarstva i sl.), izrada kreditnih analiza, praćenje otplate tokom trajanja kreditnog odnosa, izvještavanje o trendovima i karakterističnim pojavama na svom terenu.

Opširnije pronađite OVDJE

Hering d.d. Široki Brijeg objavljuje  NATJEČAJ za prijam radnika u radni odnos: Dipl. ing. rudarstva za poslove tehničkog rukovođenja. Kandidati za posao trebaju ispunjavati sljedeće uvjete: VSS rudarski fakultet, položeni stručni ispit za tehničko rukovođenje iz oblasti rudarstva, najmanje 3 godine radnog iskustva u firmi koja posjeduje dozvolu za obavljanje rudarskih poslova. 

Opširnije pronađite OVDJE

City Centar Cazin zapošljava: Saradnika u marketingu. Opis posla: utvrđivanje marketinških ciljeva, sudjelovanje u izradi, upravljanju i kontroli marketing budžeta, sprovođenje marketinških planova i programa, planiranje, ugovaranje i nadgledanje oglašavanja i promocija, komunikacija sa vanjskim propagandnim agencijama, autorima, svakodnevna komunikacija sa zakupcima i potencijalnim vanjskim kupcima. Uslovi: završena VŠS/VSS, minimalno 2 godine radnog iskustva u oblasti marketinga i upravljanja, sposobnost samostalnog donošenja važnih odluka, komunikativnost, organiziranost, dinamičnost i snalažljivost, spremnost na stalno usavršavanje i stjecanje novih znanja, vještine prezentacije, liderstva, vođenja kampanja,

Opširnije pronađite OVDJE

Osnovna djelatnost firme ALBAT d.o.o. Sarajevo je proizvodnja, prodaja, montaža i servis sistema rezervnog napajanja(UPS, električni agregati, ispravljači/punjači, inverteri, aku baterije, …). Oblast djelovanja je BiH i inostranstvo, sa iskustvom preko 20 godina. Pridružite se ALBAT timu na poziciji: 
Stručni saradnik za ekonomske poslove. Kandidat treba posjedovati sljedeće kvalifikacije: minimalno SSS ekonomskog smjera, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije. Opis posla:  priprema i kontrola dokumentacije za računovodstvo, priprema i kontrola plaćanja (domaća i inozemna), evidencija i obračun putnih naloga, priprema dokumentacije za tendere.

Opširnije pronađite OVDJE

IZVORBiznisInfo
Prethodni članakU Federaciji BiH ipak neće biti skraćivanja policijskog sata
Sljedeći članakU Žepču nestala djevojka