Princ Andrew planira oženiti bivšu suprugu

Princ Andrew trenutno prolazi kroz vrlo teško životno razdoblje zbog seksualnog skandala, no čini se da mu u svemu podršku pruža njegova bivša supruga Sarah Ferguson.

Kako tvrde izvori za britanske medije, ljubavna iskra između Andrewa i Sarah, zvane Fergie, planula je tokom pandemije Covida pa par čak ponovno živi zajedno.

-Ponovo se nešto pokrenulo između njih i mogu reći da možda vidim i njihovo drugo vjenčanje ako sve krene Andrewovim putem – rekao je izvor.

Naime, princ je razriješen kraljevskih dužnosti otkako je protiv njega podignuta tužba od strane Virginije Giuffre koja tvrdi da ju je Andrew seksualno zlostavljao.

U tužbi koju je podnijela njujorškom sudu stoji da ju je američki financijer, inače osuđeni pedofil Jeffrey Epstein “posuđivao” princu Andrewu za seksualne odnose.

Podsjetimo, Sarah Ferguson i princ Andrew vjenčali su se 1986., ali njihov brak potrajao je samo šest godina. Naime, princ je stalno bio odsutan što je Sarah išlo na živce pa je izlazila i flertovala s drugim muškarcima. Zbog tog ju je javnost osuđivala, a šuškalo se i da vara svog supruga s teksaškim milionerom Steveom Wyattom.

Andrew i Sarah rastali su se 1992., a kraljica Elizabeta je stala na stranu svoga sina. Objavila je Sarahinu listu dugova te je se javno odrekla, rekavši kako neće platiti njezina dugovanja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE