PRIPREMATE VJENČANJE: Ne zaboravite na vjenčani…

PRIPREMATE VJENČANJE: Ne zaboravite na vjenčani…

Tehnološki portal Mashable udružio se sa web stranicom TheKnot.com kako bi proveli društveno i tehnološko istraživanje o vjenčanjima u kojem su pitali parove o njihovim digitalnim navikama za vrijeme priprema.

Rezultati istraživanja pokazuju da mladenke itekako “digitaliziraju” svoj veliki dan kada će konačno izreći “Da”.

Osim fotografa i benda, jeste li razmišljali o tome da za vjenčanje unajmite i menadžera društvenih mreža? Prema istraživanju koje su zajedno proveli Mashable i TheKnot.com, sva buduća vjenčanja trebala bi imati i takvu osobu koja će se pobrinuti da vaše vjenčanje bude dokumentirano na Facebooku, Instagramu, Twitteru, Pinterestu, Shutterflyu, pa čak i Vineu.

Istraživanje je pokazalo da pedeset i pet posto parova koristi vjenčani hashtag, a od 45 posto njih koji nisu koristili hashtag, 10 posto je požalilo što ga nisu uveli.

No, parovi ne objavljuju samo ​​svoje divlje zabave na Instagramu. Većina ljudi ažurira svoje Facebook statuse unutar nekoliko sati od zaruka, no status da su u braku ažuriraju tek dan nakon vjenčanja (vjerojatno zato što na dan vjenčanja jedva stignu jesti, a kamoli provjeravati Facebook).

Šezdeset osam posto parova očekuje da fotografije i video sa njihovog vjenčanja budu ažurirani u stvarnom vremenu, a sedamdeset tri posto ovisnika o internetu logira se na stranice social media za vrijeme svog medenog mjeseca.

A ako ste se kao mladenka ikad našli u situaciji da planirate svoje vjenčanje iz snova na Pinterestu, niste sami: više od 70 posto žena razgledava Pinterest prije nego krene s organizacijom vjenčanja.

Tehnoklik.net.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE