Portal 072info

Pripreme za obilježavanje 50 godina rada OŠ “Meša Selimović” Zenica

Poštovani učenici, roditelji, prijatelji škole, davne 1969. godine oglasilo se prvo školsko zvono u novosagrađenoj Osnovnoj školi “Manojlo Popić” Zenica.

Od tada do danas prošlo je 50 godina. Od 1994. godine škola nosi ime Osnovna škola “Meša Selimović” Zenica. U minulih 50 godina školu je pohađalo oko 7000 učenika i u njoj radilo oko 750 radnika, koji su svojim radom, učenjem i ponašanjem postizali izvanredne rezultate iz svih oblasti (naučnih, kulturnih, sportskih…).U želji da na dostojanstven način obilježimo ovaj veliki jubilej pozivamo Vas da sa nama podijelite slike , priče i uspomene iz školskih dana.

Molimo sve naše učenike, radnike i prijatelje (od 1969. godine do danas) da sa nama podijele svoje uspomene, prisjete se svojih nastavnika i školskih drugara. Molimo Vas da ovu obavijest podijelite da ona dođe na sve kontinente, jer naših učenika ima širom svijeta.

Slobodni smo Vas pozvati da nam date prijedloge za obilježavanje ovog velikog jubileja. Svečana akademija planirana je za 26. april 2019. godine.
Dragi naši, molimo Vas da nam se pridružite i date svoj doprinos obilježavanju 50 godina rada Škole.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo!
Kontakt:
Tel. škole: 032 460 338
E-mail: osmesaze@bih.net.ba

POZIV – PRIPREMA OBILJEŽAVANJA 50 godina rada OŠ "Meša Selimović" Zenica (OŠ "Manojlo Popić" Zenica)…

Posted by Amir Zukic on Sunday, January 20, 2019
Podijelite članak
  • 62
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box