PRIRODNO POVEĆANJE PENISA Ovu su četiri vježbe koje to osiguravaju

Da li je moj penis dovoljno velik, odnosno kakav je u usporedbi s prosjekom – pitanje je koje si većina muškaraca barem jednom postavi. Iako je službeno prosječna duljina muškog uda prema analizi 17 različitih studija na preko 15.000 muškaraca u erekciji 13,2 cm, postoje brojni pripadnici jačeg spola koji bi voljeli imati koji centimetar više.

Pritom se mogu odlučiti na produljivanja silikonskim injekcijama ili raznim čudotvornim pomagalima poput pumpi, no stručnjaci upozoravaju kako takve stvari donose i razne rizike poput infekcija, smanjenja osjeta i funkcije samog penisa. Stoga se savjetuje isprobati prirodne metode kojima se navodno “alat” ipak može djelomično produljiti, a ne koštaju ništa, piše 24sata.hr.

1. Metoda istezanja – Čvrsto uhvatite glavicu penisa. Obratite pozornost da ne presječete cirkulaciju (ne bi trebali osjećati neugodu). Povucite i rastežite prema van s dovoljno snage ali samo do granice boli. Ostavite ga u tom položaju 10 do 30 sekundi, a potom odmorite malo i ponovite. Ovo treba raditi svakodnevno od pet do 10 minuta. Penis možete potezati i u stranu – prema trbuhu, bedrima, lijevo i desno na isti način.

2. Rastezanje palcem – Ovo je slična vježba istezanja ali na nešto drugačiji način. Ulovite vrh svog penisa jednom rukom te držite čvrsto, no prirodno. Potom palac druge ruke postavite na bazu penisa. Povlačite glavić i držite ga tako 10 do 15 sekundi, a da je palac još na korijenu penisa i tako vježbajte pet minuta.

3. Povlačenje u oba smjera – Jednom rukom treba obuhvatiti glavić, a drugom rukom obuhvatiti korijen penisa i mošnju te povlačiti u oba smjera oko 10 sekundi i napraviti pauzu.

4. Kegelove vježbe za muškarce – Poznato je kako Kegelove vježbe pomažu ženama u jačanju mišića zdjelice, bolje kontrole mjehura i lakšeg postizanja orgazma, no često se zanemaruju njihova dobrobit za muškarce. Osim kod poboljšanja erektilne disfunkcije, one mogu i utjecati na produljenje samog uda. Prvo što trebaje je pronaći mišić tako da tijekom mokrenja svjesno prekinete tok, a mišić zadužen za to je upravo taj koji trebate vježbati. Nekoliko puta na dan pritišćite taj mišić i držite ga stisnutim po pet sekundi, ali treba pripaziti da pritom ne napinjete mišiće trbuha. Vježbe ponavljajte svakodnevno, sjedeći, ležeći, hodajući…

Prethodni članakSVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Dino Merlin u zeničkoj “Areni”, upute za posjetioce koncerta!
Sljedeći članakIsplata sedme rate boračkih stipendija