Portal 072info

PRISJELO IM LJETOVANJE: Umjesto luksuza, u sobi zatekla…

Natalija Božilov otišla sa suprugom i bebom u luksuzno ljetovalište Porto Karas u Grčkoj, ali je u hotelu sa pet zvjezdica nije sačekalo skoro ništa od onog što je platila.

Da ljetovanje može da bude potpuno drugačije od očekivanog, najbolje pokazuje primjer Natalije Božilov, kojoj je prisjeo odmor u luksuznom ljetovalištu Porto Karas u Grčkoj.

Umjesto raskoši u hotelu „Sitonija“ sa pet zvjezdica, nju, supruga i bebu sačekao je trećerazredni smještaj i baš ništa u njemu od onoga što su joj u turističkoj agenciji „Odeon vorld travel“ obećali.

– Uplatili smo ol-inkluziv aranžman u hotelu sa pet zvjezdica. Tražili smo dvije spojene sobe i krevetac za bebu. Obećano nam je da ćemo dobiti. Kad smo stigli, imali smo šta da vidimo. Samo jedna soba je bila spremljena, dok smo na drugu, u kojoj je trebalo da bude krevetac, morali da čekamo dva sata. Kad smo je na kraju dobili, izgledala je katastrofalno. Tepih je bio mokar i uflekan, na posteljini su bile mrvice i neka prljavština. Sto je izgledao kao da nikad nije očišćen, a u lavabou su bile dlake. Obje sobe su smrdile na cigarete, a mi tu treba da smjestimo bebu! Tek kad sam na recepciji napravila skandal, dobili smo dvije lijepo očišćene spojene sobe – priča Natalija i dodaje da je na recepciji zatekla još dvije nezadovoljne porodice.

Ona ističe da tu nije bio kraj njenim mukama, jer je morala da se bori i za krevetac.

– Kad su nam donijeli krevetac, on je bio prljav, dušek isflekan, mrežica iscijepana.

Natalija kaže da su, osim jedne besplatne flašice vode u sobi prvog dana, sve ostalo morali da plate iako su imali ol-inkluziv aranžman.

„Odeon travel“

DOBILA JE SVE ŠTO JE TRAŽILA

Mirko Bauk, vlasnik agencije „Odeon vorld travel“, tvrdi da je Natalija Božilov sama odabrala hotel i da je dobila sve ono što je sa agencijom pismeno ugovorila.

– Tražila je dvije spojene sobe i pošto smo joj objasnili da takve ne postoje složila se da uzme jednu pored druge. Prvi dan po dolasku u hotel žalila se našem predstavniku da joj soba nije sređena i zamijenili su je.

Kurir

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box